10.000 Ft helyett 5.000 Ft: Ajándékutalvány a Blende Fotó Suli - gabor* photography szolgáltatásaira, profi fotózások, tanfolyamok és workshopok széles választékban

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 50% 5.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Ajándékozz a fotózás iránt érdeklődő szeretteidnek, barátaidnak szabadon felhasználható, fotózásokra, tanfolyamokra, sőt, akár nyári táborra is felhasználható ajándékutalványt!

Az ár tartalmazza

  • Ajándékutalvány a Blende Fotó Suli - gabor* photography szolgáltatásaira

Nem mindig tudjuk pontosan, mire vágyik, akit ajándékkal szeretnénk meglepni karácsonykor. A fényképezés azonban manapság mindenkit érdekel, akár egy kellemes műtermi/szabadtéri fotózás formájában, akár egy olyan tanfolyamként, ahol maga lesheti el a profi fényképek készítésének titkait.

Természetesen a kupont magad is felhasználhatod, hiszen így nagy kedvezménnyel jutsz hozzá a szolgáltatásokhoz, a döntést pedig későbbre halaszthatod, hogy valójában mit is szeretnél!

Az Alkupon azért is tökéletes választás, mert ha megvásárolod és megkeresed a stúdiót, további kedvezményekkel tetszés szerint bővítheted a tervezett élményeket, tanfolyamokat. Így, ha ajándékba adod, az erre szánt összeg szabadon megválasztható, ha pedig megtartod, később dönthetsz a felhasználásáról.

Ha ajándéknak szánod, a megvásárolt Alkupon és a kívánságod szerinti kiegészítő összeg teljes értékében elegáns Ajándékutalványt állítanak ki Neked, amely egy évig bármikor felhasználható.

Tudnivalók

  • A kupon a szolgáltatások (fotózás szabadban vagy műteremben, fotós tanfolyam és workshop, nyári tábor, műterem bérlés) akciós díjába számítható be.
  • Ha a kupont határidőig beváltod, a szolgáltatásokat a kupon érvényességi idejének lejárta után is igénybe veheted, a vásárlástól számított egy éven belül.
  • Ajándékutalványt beváltott kupon ellenében állítanak ki, mely egy évig érvényes.

A stúdióról

A több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező Blende Fotó Suli - gabor* photography oktatói gyakorló fotográfusok, a szakma minden területéről, a fotóriportertől a videoművészig. Ezt a napi szinten alkalmazott tudást sajátíthatod el velük, hiszen sokrétű képzést kínálnak azoknak, akik az fényképezés művészetét szeretnék megismerni.

Legyen szép napod!

steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ajándékutalvány a Blende Fotó Suli - gabor* photography szolgáltatásaira, profi fotózások, tanfolyamok és workshopok széles választékban

Fontos

Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges: 06 (30) 680 0861 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére