10.000 Ft helyett 4.990 Ft: Mandala stresszoldás tanulási nehézségek, szorongás és félelem ellen, emberi kapcsolataid javításáért és a nagyobb önbizalomért

Élni jó studió
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 50% 5.010 Ft
Élni jó studió
Budapest X.kerület Bánya u. 29.
info@kovacsmarika.hu
36 20 / 399 - 3647
www.kovacsmarika.hu/index.html

Akció Leírása

Elakadtál az életedben? Hívj segítségül különböző szimbólumokat és ismerd meg jobban önmagad!

Az ajánlat tartalma

  • Mandala stresszoldás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt

A mandala szó kört jelent, de szinte nem létezik belőle két egyforma, története az ősidőkig nyúlik vissza. A kör az egység, a teljesség szimbóluma. A Mandala stresszoldás nem a mandala képekhez kapcsolódik. Azért kapta ezt az elnevezést, mert az oldás szimbólumokon keresztül történik.

Félsz a jövőtől, visszahúz a múltad, örömtelen a jelened? Ne szenvedj fölöslegesen! Minden probléma feltárható és oldható. Ha minden rendben van bennünk, stressz hatására is megfelelően tudunk gondolkodni, cselekedni. Ha viszont valami nincs rendben velünk, kibillenünk az egyensúlyunkból, leblokkolunk, és máris a múlt stresszes állapotát ismételjük. Múltban megélt stresszeink kísérnek bennünket mindaddig, míg meg nem oldjuk azokat. Fel kell dolgoznunk, és át kell értékelnünk mindent, ami befolyásolja jelenünket, mert ezzel hatunk jövőnkre is.

Azért fontos, hogy kilépjünk ebből a körforgásból, mert csak idő kérdése, hogy mikor jelennek meg valamilyen lelki, vagy fizikai problémák életünkben. Ha már ezt tapasztalod, az egyértelmű jelzés arra, hogy valamit tenned kell! Nem csak magadért tudsz tenni, Rajtad keresztül kiskorú gyermekeid problémái is oldhatók. Ha szeretnéd, hogy jelened megváltozzon, ha más jövőt teremtenél magadnak, ha fontos, hogy gyermekednek jobb legyen, ne késlekedj, minden nap számít!

Néhány terület, ahol a Mandala stresszoldás eredményesen alkalmazható

  • tanulási nehézség

  • szorongás, félelem

  • haláleset feldolgozása

  • munkahelyi probléma

  • nem megfelelő párkapcsolat

  • alvászavarok

  • önbizalomhiány

Legyen szép napod!

Budapest X.kerület Bánya u. 29.
info@kovacsmarika.hu
36 20 / 399 - 3647

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Mandala stresszoldás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt

Fontos

Beváltható: 2017.04.26.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 399 3647 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • A megbeszélt időpont módosítására legkésőbb 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség • Egy fő maximum 3 Alkupont vásárolhat saját részre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére