A Crème brûlée (krémbrülé) egy francia édesség, ami alul egy tojásból és tejszínből készült, gőzölt puding, felül pedig mindezt egy kőkemény karamellpáncél védi. Ennek a karamellizált cukor bevonatnak az elkészítéséhez nélkülözhetetlen ez a flambírozó, mely egyszerűen használható és újratölthető bután gázzal.
Azonban sokoldalúbb, mint gondolnád.
- Tejberizst, pudingot is feldobhatjuk a hártyavékony, ropogós égetett cukorral
- Nem kell a jó időre várni, ezentúl nemcsak tábortűznél kerülhet nyársra a pillecukor, és bármikor a gyerekzsúrok sztárja lehet a sült marshmallow: kis pálcákra tűzzük a pillecukrot és gyorsan körbepirítjuk.
- Szárnyasok tisztításakor ugyancsak kapóra jöhet a fáklya, segítségével könnyedén pörkölhetünk, vagyis eltávolíthatjuk a bőrön maradt pihéket.
- Ha csak néhány sült paprikára, paradicsomra van szükségünk egy recepthez, egyszerűbb előkapni a pisztolyt a fiókból, mint bekapcsolni a sütőt, ráadásul gyorsabb megoldás is.
- Paradicsompucolásnál is hasznát vehetjük, ha éppen nincs kedvünk a forró vízbe dobós módszerhez: körbepirítjuk a paradicsomot minden oldalról, majd könnyedén lehúzzuk a héját.
Tudnivalók:
- Használati utasítás van a csomagban
- Gázzal töltve, könnyen utántölthető
- Szín: ezüst, fekete
- Nettó súly: 0,192
- Bruttó súly: 0,203
- Anyag: Fém / Műanyag
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról