Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

10.000 Ft helyett 4.990 Ft: 5 alkalmas professzionális csoportos edzés és személyre szabott testtartásjavítás, fixaerobic edzés a Lehel térnél

Fixaerobic
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 50% 5.010 Ft
Fixaerobic
1134 Budapest Váci út 19.
fixaerobic@gmail.com
+3630 519 9801
fixaerobic.wix.com/fixaerobic

Akció Leírása

Javíts testtartásodon kifejezetten erre a célra kifejlesztett edzésprogrammal a Fixaerobic edzéssel!

A rossz testtartás életmódunk következménye, az ülő életmód, a táskánk egy oldalon cipelése, a berögzült rossz mozgásminták mind hozzájárulnak ahhoz, hogy testünkben deformitások keletkezzenek. A testtartásjavító tréning során olyan személyre szabott gyakorlatot kapsz, amely segít a testtartás javításában, az elváltozások, degenerációk megelőzésében és a fennálló mozgásszervi problémák csökkentésében. Egy fixaerobic óra során 10 percben csak ilyen gyakorlatokat végeztek.

Az edzés másik fontos eleme az intervallum tréning, amely az állóképesség javításában és a testsúly csökkentésében nyújt hatékony segítséget. Míg a hagyományos cardio edzésből, ahol egyenletes tempóban végezzük a mozgást legalább 40 perc szükséges a zsírégetés beindításához, az intervallum (váltakozó intenzitású) edzésből 20-30 perc is elegendő.

Az edzés 10 perc core- és gerinctréninggel zárul. A gerinc átmozgatását és a törzsizom erősítését foglalja magába, ami olyan izmokat fejlesz, mint a hasizom, csípő- és farizom, felületes és mélyhátizmok. A törzsizom erősítése a gerinc szempontjából különösen fontos.

A tréning során koordinációs gyakorlatokat is végeztek, amelyeket nem stabil körülmények között hajtotok végre. Ennek nagy előnye, hogy feladat-végrehajtás közben szinte az összes izom folyamatos, összehangolt munkájára van szükség az egyensúly fenntartásához.

Ajánlott mindenkinek, aki szeretne

  • tudatosan edzeni, testtudatát fejleszteni (mielőtt nagy súlyokkal dolgoznál vagy komolyabb megterhelést igénylő edzést választanál érdemes az alapokkal kezdeni)
  • javítani a testtartásán (a test egyensúlybomlása a mai életmódunk következménye, amely ha nem foglalkozunk vele komoly problémákat okozhat)
  • három edzést kombinálni (időhiánnyal küszködőknek)
  • ülőmunkát végzőknek, nyak-hát és derékfájdalommal küzdőknek, fogyni és formálódni vágyóknak, akik az egészségüket megőrizve szeretnék elérni a kitűzött céljaikat

Ajánlott mindenkinek, aki NEM szeretne

  • lesérülni a csoportos órákon, ahol az ő számára nem megfelelő gyakorlatokat nem megfelelő terheléssel végez
  • kialakuló mozgásszervi problémákat
  • külön részt venni testtartásjavító-, aerobic órán és a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez elengedhetetlen törzsizom-erősítő edzésen

Legyen szép napod!

Fixaerobic
1134 Budapest Váci út 19.
fixaerobic@gmail.com
+3630 519 9801

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 alkalmas csoportos edzés és testtartásjavítás, fixaerobic edzés a Lehel térnél!

Fontos

Beváltható: 2016.05.13. - 2016.06.10.
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, emailben vagy a weboldalon: 06 (30) 519 9801, fixaerobic@gmail.com vagy http://fixaerobic.wix.com/fixaerobic oldalon keresztül • Az Alkuponok csak korlátozott számban vásárolhatók

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére