10.000 Ft helyett 4.490 Ft: Hajsza a milói Vénuszért, avagy páros kémjáték a KalandRandi jóvoltából

KalandRandi
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.490 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 55% 5.510 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 60 Alkupon eladva

KalandRandi
info@kalandrandi.hu

Akció Leírása

A szerelem felrázva, nem kavarva jó!

Járjatok végére a rejtélynek! A cél felderíteni a célhelyszínt és megismerni küldetésetek kulcsfiguráját, egy beépített ügynököt!

A KalandRandi segítségével olyan izgalmas kémtörténetek szereplői lehettek, amelyekben az uralomra törő ősi ellenségek és gaztetteik csupán a fantázia szüleményei, de a kettőtök játszmája nagyon is valóságos. Nyomozásaitok során bármikor lehettek a száraz martinit kortyolgató szívtipró 007-es és az ő elbűvölő hölgypartnerének párosa! A szmokingot és nagyestélyit otthon hagyhatjátok, de ki tudja?

A KalandRandi küldetései alkalmával bűnszövetkezetek leleplezésére és cselszövések elhárítására lesz módotok, persze csak képzeletben. Közben pedig ne feledjétek: a szerelem felrázva, nem kavarva jó!

Jó szórakozást kívánunk!

info@kalandrandi.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Hajsza a milói Vénuszért, avagy páros kémjáték kalandokkal, izgalmakkal és rejtélyekkel a KalandRandi jóvoltából. Titkos küldetés - közös nyomozás! A cél: megismerni a célszemélyt, felderíteni a rejtekhelyet, majd rátalálni a kódokra és így biztosítani a szerelmet!. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2019.04.30.-ig
Regisztráljatok PÁRKÉNT a kalandrandi.hu oldalon, majd az oldalra való belépés után, az "Egyenleg" menüpont alatt, használjátok az "Egyenleg feltöltése kuponkóddal" opciót. Ezután a KalandRandi munkatársai jóváírják egyenlegeteken a játék teljes árát • Beváltás után a kémjáték bármikor lejátszható a játszhatósági idején belül: H-V: 12-16 • Keddi napok kivételek, akkor nem lehet játszani! • Külön időpontot foglalni NEM kell! • Sikeres megoldás esetén egyenlegetekre 500 kredit visszaíródik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
37 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére