10.000 Ft helyett 2.980 Ft: 40 perces jojobaolajos teljes testmasszázs 20 perces talpmasszázzsal és talpreflexológiával az Angyali Érintés szalonban

Angyali Érintés
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.980 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 70% 7.020 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 50 Alkupon eladva

Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676

Vélemények

Deák

nincs

gubiczam...

Nagyon kedves volt. A szolgáltatással többet is kaptam mint amire számítottam.

D. Andrea

udvarisa, kedves, maximálisan a vendégnek a kedvében jár

Julianna B.

Nagyon készséges,kedves és közvetlen volt.

Akció Leírása

Bőrápolás jojobaolajjal egy pihentető és frissítő masszázs közben az Angyali Érintés szalon jóvoltából

Az ajánlat tartalma

  • 40 perces jojobaolajos teljes testmasszázs az Angyali Érintés szalonban
  • 20 perces talpmasszázs és talpreflexológia

A jojobaolajnak számtalan jótékony hatása van, amelyeket most Te is megtapasztalhatsz az Angyali Érintés szalonjában. A jojobaolaj hasonló az emberi bőr által termelt természetes olajokhoz, mint például a faggyú. Ezért különösen kedvező a bőrnek, hisz segítsével visszaállítható a szervezet megfelelő faggyútermelése. A jojobaolaj ugyanakkor rendkívül sokoldalú, ha bőr- vagy hajápolásról van szó, ezért a különféle kozmetikumok kedvelt összetevője.

Az Angyali Érintés szalonban most ebből a nagyszerű hatóanyagból készült olajjal masszírozzák át minden porcikádat, feltöltve bőrödet különféle tápanyagokkal és ellazítva fáradt izmaidat. Az ajánlat része emellett 20 perc talpmasszázs és telpreflexológiai kezelés, amelynek során a talpadon található reflexpontok stimulálásával szabdítanak meg a stressztől, pörgetik fel szerveted anyagcseréjét és erősítik immunrendszeredet egy ősi tudomány alapján.

Nevezz be Te is erre a szuper ajánlatra és élvezd a jojobaolaj, valamint a tapasztalt masszőrök áldásos hatását!

Angyali Érintés

Az Angyali Érintés szalon a VIII. kerületben, a Rákóczi tér közelében vár Téged is, ha szépülni és karcsúsodni szeretnél! Alakformáló kezelések széles skáláját találod a szalonban a zsírfagyasztástól kezdve egészen az Ultratone kezelésekig, de szőrtelenítés, ajakdúsítás, s a klasszikus arckezelések, a mezoterápia és a mikrodermabrázió sem hiányozhat az étlapról.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

40 perces jojobaolajos teljes testmasszázs az Angyali Érintés szalonban. 20 perces talpmasszázs és talpreflexológia

Fontos

Beváltható: 2018.04.17. - 2018.06.20.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 971 7676 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére