10 napos kaland 1 főre az Egyesült Államokban, az igazi vadnyugaton, repülővel, reggelivel, idegenvezetéssel – Salt Lake City, Sziklás-hegység

Ajánlat kód: 33975
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

583.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33975

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Eredj Buffalo Bill nyomába az igazi amerikai vadnyugaton, látogass el vadregényes nemzeti parkokba és a Sziklás-hegységbe!

Időpont

  • 2019. szeptember 14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Budapest – Salt Lake City – Budapest útvonalon átszállással
  • Közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • 8 éjszaka szállást középkategóriás szállodák és motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • 8 alkalommal reggelit
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 158.000 Ft (Az indulásig változhat!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • Belépőjegyek árát: kb. 120 USD
  • ESTA beutazási engedély valamint az ügyintézés díját: 7.500 Ft fő (Itthon, előre fizetendő!)
  • Szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 45 USD / fő
  • 20-24 fő indulása esetén a 29.800 Ft-os felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 228.000 Ft

Kedvezmény a 3. személynek 2 ágyas szobában

  • 2-17,99 éves korig: 182.000 Ft
  • 18 éves kortól: 151.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Salt Lake City

Elutazás Budapestről. Átszállás után érkezés Salt Lake City-be. Délután ismerkedés Salt Lake City nevezetességeivel. A havas csúcsok lábánál hosszú mérföldeken át elnyúló várost a mormonok alapították 1847-ben és azóta is, ők irányítják. Itt szinte minden látnivaló az egyházhoz kötődik. Szállás Salt Lake City környékén.

2. nap: Salt Lake City – Arches National Park

Reggeli után utazás a Moab közelében elterülő az impozáns Arches Nemzeti Parkba, itt található a világ legtöbb természetes homokkő boltíve. Nagyszerű látványosság az utazásunk elején. Szállás Moabban.

3. nap: Moab - Denver

Utazunk Grand Junction érintésével Denverbe. Érkezés a délutáni órákban. Rövid városnézés az „1 mérföld magasan fekvő” Colorado aranyáról híres Denverben. A települést a XIX. század második felében alapították, amely hamarosan a vidék első számú kereskedelmi központja és legnépesebb települése, majd 1876-ban az állam fővárosa lett. Napjainkban sok park, élénk belváros jellemzi a Sziklás-hegység előhegységében fekvő települést. Szállás Denverben.

4. nap: Denver – Rocky Mountain Nemzeti Park

Mai napunk fő látnivalója, a Rocky Mountain -, azaz Sziklás-hegység Nemzeti Park képződményi. Hatalmas sziklafalakkal tarkított hegyes-völgyes tájain, többször átlépve a kontinentális vízválasztót, látványos vidéken járunk. Ezt a területet az USA egyik legszebb hegyi panorámát nyújtói tájai között említik. Szállás Cheyenne környékén.

5. nap: Mount Rushmore – Rapid City környéke

Reggeli után utazás az Oregon Trail kezdetének érintésével (eredeti teljes hossza kb. 3.200 km), valamint Fort Laramie ("kék-kabátosok" erődje) mentén a világhírű Mount Rushmore-hoz, a nagy Nemzeti Emlékműhöz. Itt láthatóak a Black Hills szikláiba faragott gigantikus emberi fejek, amelyek az USA négy elnökét ábrázolják (Washington, Jefferson, Roosevelt, Lincoln). A Crazy Horse Memorial, azaz az „Őrült ló szobra” ha elkészül, akkor ez lesz a világ legnagyobb emlékműve. Eddig az egykori nagy sziú harcos kilenc emelet magasságú arcát készítették el. Továbbutazás a szálláshelyre, Rapid City környékére.

6. nap: Devils Tower – Bighorn-kanyon – Cody

„Kalandozás a Vadnyugaton”! Pillantás a Devil’s Tower (Ördögtorony) csodálatos sziklaalakzatára, amely 366 m magas vulkáni tömb. Továbbutazás a Bighorn hegységen keresztül, a Bighorn-kanyon érintésével. Ez a terület az egykor nagy számban itt élő hosszú szarvú bikáról kapta a nevét. Cody Buffalo Bill, a vadnyugat egyik legszínesebb alakjának városa. A település az amerikai nyugat szimbóluma. Szállás Cody környékén.

7. nap: Yellowstone Nemzeti Park

Reggeli után irány az észak-amerikai nemzeti parkok fejedelme, a Yellowstone Nemzeti Park. Itt a grizzly medvék, a vízesések és gejzírek fantasztikus tárháza található. Ez a terület a világ egyik csodája és az ország legrégebbi nemzeti parkja. Szállás Mammoth Hot Springs környékén.

8. nap: Yellowstone Nemzeti Park – Grand Teton Nemzeti Park

Ma ismét a Yellowstone Nemzeti Park területén kezdjük a programunkat. Továbbutazás a Grand Teton Nemzeti Park területére. A geológusok ezt a vidéket a Sziklás-hegység legfiatalabb hajtásaként is szokták említeni. A táj a világ legélesebb, legszebb, lenyűgöző ormaival dicsekedhet. Szállás Jackson Hole környékén.

9. nap: Snake River – Salt Lake City

Reggeli után utazás a Snake River mentén délre, Utah államba. Itt található a mormon egyház székhelye, de az itt élők szerint ez a vidék az Egyesült Államok legbámulatosabb tájainak az otthona. Az út során rövid pihenő a Medve-tónál. Visszatérünk Salt Lake Citybe, transzfer a reptérre. Éjszaka a repülőn.

10. nap: Budapest

Európai átszállás után érkezés a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 napos kaland 1 főre az Egyesült Államokban, az igazi vadnyugaton, repülővel, reggelivel, idegenvezetéssel – Salt Lake City, Sziklás-hegység

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére