1 napos szilveszteri buszos utazás Bécsbe, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.300 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Köszöntsd az Újévet Bécsben!

Időpontok

  • 2022. december 31.: Előleg: 1.300 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 12.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó 11.690 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (irodánkban fizetendő)
  • BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 éves korig), 2.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési díj: 5 €/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 10:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék!). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Bécsbe ahol rövid városnézésen vehetnek részt idegenvezetőnkkel.

Ezt követően szabadprogram részvétel Bécs fergeteges hangulatú szilveszteri programjain.

Az újév alkalmából egész Bécs vidám ünneplés és tánc színtere lesz. Délután 14:00 órától éjfél után 2:00 óráig a Bécs belvárosában és a Práterben rendezett Silvesterpfad, a szilveszteri ösvény a legjobb minőségű szórakozást biztosítja. A szilveszteri ösvény mentén tucatnyi vendéglátó szolgál fel puncsot és kulináris finomságokat. 70 standon kulináris élvezeteket ígérnek, kínálnak majd gulyást, serpenyős étkeket, virslit, császármorzsát, és öblítésként puncsot, forralt bort és természetesen pezsgőt.

Számos állomáson showműsor, keringő, operett, rock- és popzene, DJ szolgáltatta zene és slágerzene biztosítja a szórakozást. Közkedvelt a klasszikus zene a Grabenen, ahol még keringőzni is megtanítanak. Délután a bécsi tánciskolák keringő-villámtanfolyamokat kínálnak, és varázslatos szabadtéri bálteremmé alakítják a Grabent. Pazar kiállítások és számos koncert, kedvelt opera és operett előadások az idei szilveszterezőknek is éjjel-nappal gazdag, sokoldalú programot kínálnak. A Rathausplatzon és a Práterban hatalmas tűzijáték köszönti az éjfélt az új esztendőbe.

Visszaindulás 02:00 órakor hazaérkezés a reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos szilveszteri buszos utazás Bécsbe, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére