1 napos őszi buszos utazás a Plitvicei Nemzeti Parkba

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.650 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Csodáld meg a Plitvicei-tavakat őszi köntösben!

Időpontok

  • 2023. október 21.: Előleg: 1.650 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 16.490 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.650 Ft, a fennmaradó 14.840 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 1 napos őszi buszos utazás a Plitvicei Nemzeti Parkba

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig)
  • BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • VOX készülék: 650 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • Horvátországban a turistabuszok után fizetendő plusz áfa: 5 € /fő
  • Belépő: 13.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás péntekről szombatra virradóan 0:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon!

A reggeli órákban megérkezünk Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába, a Plitvicei-tavakhoz, ami többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt biztosított a hatvanas években. A park legérdekesebb látnivalói a Plitvicei-tavak, amely Európa egyik legszebb természeti látványossága.

A park egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára. Gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül, megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit, áthajózunk a Kozjak-tavon, megcsodáljuk a megkövesedett fatörzseket, s közvetlen közelről gyönyörködünk a legszebb vízlépcsőkben.

Napközben pihenőt, ebédszünetet tartunk, amikor lehetőség lesz az otthonról hozott szendvicsek vagy a parkban vásárolt ételek elfogyasztására is. Hazaindulás kb. 16-17 órakor. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő éjszakai, kora hajnali órákban.

Jó utazást kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos őszi buszos utazás a Plitvicei Nemzeti Parkba

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.10.21.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére