1 napos nyári kaland az Adriai-tengernél, Krk-szigeten, buszos utazással, csoportkísérővel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.500 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Téged is vár a csodálatos Adriai-tenger egy kis nyári csobbanásra!

Opciók

  • 2022. szeptember 2.: Előleg: 1.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 14.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 13.490 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
  • Horvátországban a turistabuszok után, idei évtől fizetendő plusz Áfa: 25 kuna/fő (buszon fizetendő)
  • BBP biztosítás: 1.650 Ft/fő (70 éves korig)
  • BBP biztosítás: 3.300 Ft/fő (70 év felett)

Felár

  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:

Indulás 23:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap:

Érkezés Krk-szigetre a délelőtti órákban. A lágy, mediterrán éghajlatú sziget nyaranta egész langyos, kristálytiszta tengerrel, évente pedig több mint 2500 órányi napsütéssel vár minket. Krk-sziget az egyik legnépszerűbb üdülőhely a magyar turisták körében, mert amellett, hogy gyönyörű kristálytiszta vízzel büszkélkedhet, minden korosztály megtalálja a kedvére való partszakaszt:

Sziklás: Jó úszók számára. A vízben rengeteg tengeri állatot-, és növényt figyelhetünk meg a part mentén úszás közben.

Homokos partszakasz: Gyerekes családok, úszni kevésbé tudók a lassan mélyülő, alul homokos tengerben fürödhetnek.

Krk gyönyörű városa kb. 10 perc sétára van a strandtól. Krk a legnagyobb város ezen a szigeten. A történelmi városközpontban, a városfalakon belül sétálhatunk a látványosságok között a Kamplin teret és a Frangepán nemesi család jól megőrzött kastélynál, mely nyáron számos kulturális rendezvényt lát vendégül. Itt van a hercegi palota, a Frangepánok krki rezidenciája. A város megőrizte középkorias jellegét. Krk valódi kirándulóhelynek számít, a kikötő számos napi hajókirándulások kiinduló pontja is egyben a távoli strandokra vagy a közeli szigetekre. A kialakított városi strandok minden korosztály számára szórakozást kínálnak, a csónak és vízi biciklibérléstől, a strandröplabdáig, gyermekjátszóterekig. A búvárok gyakran Krket választják a víz alatti kalandok kiinduló pontjának tekintettel az ide tartozó, elképesztően vonzó tengeralatti világra. Rengeteg üzlet, étterem, souvenir bolt várja a látogatókat!

Indulás haza az esti órákban. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Érkezés a kiindulás helyre a hajnali órákban (kb. 3 órakor).

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos nyári kaland az Adriai-tengernél, Krk-szigeten, buszos utazással, csoportkísérővel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.02.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére