1 napos kirándulás az Ötschergräben-szurdokban, buszos utazással, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.800 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg az Ötschergräben-szurdokot!

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 17.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.800 Ft, a fennmaradó 16.190 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 1 napos kirándulás az Ötschergräben-szurdokban, buszos utazással, idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig)
  • BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • Belépők hozzávetőleges árai kb. (változhat): Szurdokbelépő: 10 €/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 5:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás az Ötschergräben-szurdok felé rövid pihenőkkel. Érkezés Wienerbruckba a délelőtti órákban.

A szurdok az Ötscher-Tormauer Nemzeti Parkban található, amelyet a Stausee-tó partján végigsétálva érünk el. A szurdokvölgy bejáratánál már láthatjuk a Lassing patakot, amely sokáig elkísér majd minket utunkon. A túra során számos pallón, hídon, sziklafalba vájt alagúton haladunk át, miközben csodálhatjuk a kristálytiszta vizű patakokat, kisebb és nagyobb vízeséseket. A nap csúcspontja azonban csak ez után következik, az Ötschergräben-szurdok nagyvízesése, a Myrafall vízesés, amely 80 méter magas.

Pihenőt tartunk az Ötscherhias menedékháznál, majd folytatjuk utunkat egy másik túraútvonalon, a Mühlbach patak mentén. A mélykék vizű Erlaufstausee partján haladva ámulhatunk a fölé magasodó, havas hegycsúcsú Ötscheren (1893 m). Végighaladva a tó partján elérünk a túránk befejező pontjához, Mitterbach településére.

Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Táv: kb. 12,5 km, szintkülönbség: 720 m

Túra időtartama: kb. 6 óra (a csoport tempójától függően)

Átlagos állóképességgel teljesíthető

Az útra javasolt felszerelés: szendvics, víz, esőkabát, kényelmes, vízhatlan túracipő.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a túrán való részvétel csak saját felelősségre történik! Bármely szív-, és mozgásszervi betegségben szenvedők számára nem ajánlott! Visszafordulási lehetőség nincs, mert a kiindulópont nem egyezik az érkezési ponttal.

Jó utazást kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos kirándulás az Ötschergräben-szurdokban, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.10.28.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére