1 napos kirándulás a Nagy Raab-szurdokban, buszos utazással

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.700 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg Ausztria legszebb és leghosszabb szurdokvölgyét a Raab-folyó mentén!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 16.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.700 Ft, a fennmaradó 15.290 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • Szervezést
  • Magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás: 1.800 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás: 3.600 Ft/fő(70 éves kortól)
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
  • Külön fizetendő a turistabuszok utáni parkolási díj: 5 € /fő
  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás 05:00 kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel a Nagy Raab-szurdokhoz, érkezés a délelőtti órákban.

A Raabklamm-szurdok a Große és Kleine, azaz a nagy és a kicsi szurdokra osztható. Arzbergtől Mitterdorfig húzódik és 17 kilométeres teljes hosszával Ausztria legjelentősebb, leghosszabb szurdoka. A Nagy Raab-szurdok Arzberg és Weiz között a NATURA 2000 hálózat része és ritka madarak otthona, mint a fekete gólya, a jégmadár vagy a karvaly. A zord sziklafalak mentén, gyönyörű szürkeéger rétek árnyékában zúg a Raab-folyó.

A túra egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak. A körösvény kiinduló pontja az idilli Arzberg, amely a hegyek között húzódó útvonallal büszkélkedhet, s gazdag bányászati lelőhely, ma már a kirándulási célpontjairól ismert: a régi ezüstbánya, az almenlandi sajtgaléria és végül, de nem utolsó sorban a Raabklamm-szurdok. A Raab-folyó a természetvédelmi park közepén, az Osser lábánál ered, 250 km hosszan folyik keresztül a természetvédelmi parkon Stájerország és Magyarország között, amíg Győrnél a Dunába nem torkollik. Arzberg és Mortantsch között található a Nagy Raab-szurdok, amely nehezen megközelíthető, ezért igazi természeti paradicsom maradt.

A Raabklamm-szurdokon átvezető útvonal: nagyobb emelkedők nélkül, az út legtöbbször közvetlenül a Raab-folyó mentén vezet ösvényeken és hidakon át. A folyóparti tájak váltakoznak sziklafalakkal, és kis szerencsével jégmadarakat, fekete gólyákat és karvalyokat is láthatunk. A forró nyári napokon a kavicsos partok népszerűek egy kis hűsöléshez. A hangulatos bükkösben ereszkedünk le, majd a Jägerwirt fogadóhoz érünk. Autóbuszunk itt fog várni minket. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Fontos megjegyzés!

A Nagy-Raab-szurdok túraútvonalai sok helyen gyaloghidak, falétrák, sziklás, sziklás kötélvédelemmel vezetett útvonalon haladnak.

Táv: kb. 10 km

Szintkülönbség: 450 m

Túra időtartama: kb. 5 óra (a csoport tempójától függően), átlagos állóképességgel teljesíthető

Az útra javasolt felszerelés: szendvics, víz, esőkabát, kényelmes, jó talpú, jó tapadású vízhatlan túracipő szükséges!

A szurdokba a belépés: ingyenes!

Jó utazást kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

1 napos kirándulás a Nagy Raab-szurdokban, buszos utazással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.09.21.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére