1 napos kaland Lengyelország híres vidámparkjában, az Energylandiában, buszos utazással

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

2.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Felhőtlen szórakozás kicsiknek és nagyoknak Lengyelországban!

Opciók

  • 2022. október 22.: Előleg: 2.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 19.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 17.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
  • Belépő (változhat): 139 PLN/fő (140 cm felett), 89 PLN/fő (140 cm alatt)

Felár

  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás a kora hajnali órákban. Utazás Lengyelország legnagyobb családi szórakoztató élményparkjába, Zatorba, amely a legmodernebb Európában és néhány attrakciója a világon is egyedülálló. Az Energylandia Lengyelország legnagyobb vidámparkja, amely lenyűgöző számú változatos látnivalót kínál a 35 hektáros területen, minden korosztályt szem előtt tartva: gyermekek, tizenévesek és felnőttek számára. Energylandiát megkedvelték a családok, mert 26 hektáron 4 tematikus területen kínál szórakozást.

Meseföld - az a hely, ahol minden gyermek álmodik; a gyerekek azért jönnek ide, hogy belépjenek minden álmuk és kívánságuk világába, és hogy találkozzanak kedvenc történeteik szereplőivel. Apróságok részére körhinták, autók rendkívül biztonságosak és barátságosak, csakúgy, mint az összes létesítmény, ahol a csecsemők ellátására, pihenésére csendes, tiszta helyeket biztosítanak.

A családi zóna látnivalókat kínál az egész család számára, 140 cm magasságkorlátozás van érvényben. A nagyszerű családi szórakozás érdekében nézze meg a vízi túrákat, a látványos vonatunkat, vagy csatlakozzon a versenyhez a Formula Autodrome-on.

Az extrém zóna az abszolút legjobb szórakozás azok számára, akik szeretnék legyőzni félelmeiket. A maximális adag adrenalint, szórakozást és izgalmat biztosít. Ez egy nagyon népszerű zóna, több mint egy tucat igazán extrém játékot kínál, mint például a leggyorsabb és legnagyobb hullámvasút, az óriási inga Aztec Swing vagy a Space Booster hatalmas, 40 méteres karja, amelynek sebessége eléri a 100 km / h-t!

Sárkányváros - egy csodálatos hely, amely pontosan úgy néz ki, mint a Gyűrűk Ura. Az utcák hasonlítanak a középkori gótikus, epikus építészetre, a nagy várromokra ... és mindenre, ami fából és kőből készült. Ezt a titokzatos földet fáklyák világítják meg, és sok más csodálatos díszítéssel rendelkezik.

A Sárkányváros a Park egy másik, 5. zónája, amelyet 5 hektáros területen hoztak létre, beleépítve az új hullámvasutat, a Zadrát. Adrenalin függőknek kihagyhatatlan!!! A Park ezen új részének építése 11 hónapot vett igénybe. 2018 novemberében kezdődött, és 2019 augusztusában fejeződött be. A Sárkányváros fő látványossága a világ legmagasabbja a Woodadaster Zadra, amely eléri a 121 km / h sebességet. A hullámvasút 63 méter magassággal büszkélkedhet, pályája 1316 m hosszú, és az első csepp valóban elragadhatja a lélegzetét a meghökkentő 90 fokos lejtőn.

Ezeken felül a park területén 22 hagyományos és interaktív játék, 5 előadási színpad (két színház és három amfiteátrum), egy élvonalbeli 7D mozi, és mindenki számára, aki szereti a különféle kütyüket és ajándéktárgyakat, több külön üzlet is működik. Érkezés a kiindulási helyre a kora hajnali órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos kaland Lengyelország híres vidámparkjában, az Energylandiában, buszos utazással

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.10.22.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére