1 napos kaland a Dunakanyarban, Esztergomban, Visegrádon és Szentendrén, busszal, ebéddel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39527
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

15.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39527

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a Dunakanyar történelmi városaiban és vegyél részt izgalmas programokon!

Opciók

  • 2021. július 10.: , 15.500 Ft
  • 2021. augusztus 14.: , 15.500 Ft
  • 2021. szeptember 25.: , 15.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • Egy ebéddel
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Az étkezésekhez italfogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • Fakultatív programon való részvételt
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 5.000 Ft
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • 25-34 fő esetén: 2.000. Ft/fő

Fakultatív program (25 főtől)

  • Középkori Lovagi torna előadás: 3.500 Ft

Program

A kora reggeli órákban indulunk Szegedről, majd Budapesten és a Pilisen át, Dobogókő mellett elha­ladva Esztergomba érkezünk. Az ókorban Marcus Aurelius is meg­fordult az itt alapított római tele­pülésen, sőt Szent István királyunk született és keresztelkedett legfes­tőibb városunkban. Sétánk során számos érdekességet megtudha­tunk egykori királyi városunkról, majd autóbuszunkkal átkelünk a Szlovákiát Magyarországgal összekötő Mária-Valéria hídon is a szomszédos Párkányba. A hídon visszatérve szemet gyönyörködtető látvány a dombtetőn nyugvó fensé­ges bazilika látványa.

A Bazilika ha­talmas épületébe térve látogatást teszünk kincstárában. Vállalkozó kedvű utasaink akár a kupolába is feljuthatnak. Rövid séta a város­ban és továbbutazunk Visegrádra. A Salamon-torony vár bennünket, ahol a középkor hangulatát idéző lépcsősoron át jutunk fel a torony tetejére, ahonnan páratlan dunai panorámában gyönyörködhetünk. A Duna kanyarulatait Dömöstől egészen Verőcéig élvezhetjük a szemközti Börzsöny lankáival. Leereszkedve Salamon tornyából fakultatív programot ajánlunk: középkori jelmezbe öltözött katonák között „véres” Lovagi Torna veszi kezdetét. Részesei lehetünk a korhű ruhákba öltözött lovagi várjátékoknak, mely során akár közülünk kerülhet ki az „éppen aktuális” király és királyleány.

A koronázást követően megtekintjük a torony kiállításait, majd királyok módjára megebédelünk a Duna partján, egy hangulatos étteremben terítenek nekünk! Ebéd után rövid szaba­didő, majd autóbuszunkkal a Duna, majd a Szentendrei-Dunaág mellett utazunk. A Dunakanyar kapujában elhelyezkedő Szentendrére érkez­ve először a Szabadtéri Néprajzi Múzeum kincseivel ismerkedünk. A Skanzen látogatást követően a Duna-partra érkezve elkápráztat bennünket hazánk egyik legszebb városa titokzatos utcácskáival, nép­művészeti kincseivel, romantikus hangulatával. Sétánk végén koccin­tunk a mai nap eseményeire, majd az esti órákban indulunk Budapest­re. Továbbutazás Kecskemétre és Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos kaland a Dunakanyarban, Esztergomban, Visegrádon és Szentendrén, busszal, ebéddel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére