1 napos húsvéti buszos utazás a Schloss Hof kastélykertbe és látogatás a Hauswirth Csokoládégyár mintaboltjába

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.200 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Húsvéti kalandok várnak a Schloss Hof kastélykertben!

Időpont

 • 2023. április 15.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 11.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.200 Ft, a fennmaradó 10.790 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást autóbusszal
 • A szervezést
 • A magyar nyelvű idegenvezetés/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Belépők árai 2023:
  • Belépőjegy a vásárra +kastélybelépő+ tárlatvezetés: Felnőtt: 22 €/fő Gyerek (6-18 éves korig): 15 €/fő
 • Külön fizetendő a kötelező városbelépési díj:5 €/fő, melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 6:00-kor Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya. Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Első állomásunk Kittsee-n, a Hauswirth Csokoládégyár mintaboltja. A gyár mintaboltjában megkóstolhatjuk a mintaboltban árult termékeket (korlátlan fogyasztás), melyekből vásárolni is lehet!

Majd továbbutazás Schlosshofba. A kastélyt, reprezentatív vidéki és vadászkastélyként építették Savoyai Jenő herceg számára. Főúri lakrészeivel, művészi teraszos kertjével és idillikus gazdasági épületeivel Ausztria legszebb barokk együtteseihez tartozik. A 2005-ös kiterjed restaurálási munkálatok után Ausztria legnagyobb vidéki kastélylétesítménye visszanyerte régi csillogását pompás ünnepségek helyszíneként. Kastélylátogatás, majd szabadprogram a kastély kertjében (angol kert, gyümölcsös kert, füvészkert, rózsakert..), és majorságában (állatsimogató, lovarda, tevék, fehér szamarak, alpakkák..). A kastély udvarában húsvéti kirakodó vásárt rendeznek ezen a napon, ahol mindenki megtalálja a kedvére való ajándékot szerettei számára. A sokszínű, jó minőségű kínálat mellett húsvéti műsorokkal, játékokkal várják a látogatókat a majorságban és a barokk kertben egyaránt.

Visszaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos húsvéti buszos utazás a Schloss Hof kastélykertbe és látogatás a Hauswirth Csokoládégyár mintaboltjába

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.04.08.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére