1 napos buszos utazás Szlovéniába, a dobronaki orchideafarmra, a lendvai várhoz és a közeli Energia Parkhoz

Fortuna travel
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

8.990 Ft

Ajánlatkérés
Fortuna travel
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655
ldesign.hu/fortuna/

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Szlovénia csodáival, a dobronaki orchideafarmmal, a lendvai várral és a híres Energia Parkkal!

Időpontok

  • 2019.09.07.: , 8.990 Ft
  • 2019.09.14.: , 8.990 Ft
  • 2019.10.12.: , 8.990 Ft
  • 2019.11.02.: , 8.990 Ft
  • 2019.11.16.: , 8.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás kényelmes autóbusszal
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Regisztrációs díj: 1.500 Ft, amely a buszon kötelezően fizetendő
  • Belépőjegyek: Orchidea Farm belépő (5 EUR), Lendvai vár (6 EUR), rossz idő esetén: Lendvai Vinárium (7 EUR)
  • Étkezés költségei
  • Utasbiztosítás
  • Fix helyfoglalás a buszon: 1.000 Ft / fő

Program

A kora reggeli indulást követően, rövidebb pihenőkkel egyenesen a Lendvai várhoz érkezünk. A gyönyörű épület a szlovéniai magyarság egyik legfontosabb építészeti emléke, ahol napjainkban számos állandó- és időszakos kiállítás is megtekinthető. De a 266 méter magas Lendva-hegyen álló épületből elénk táruló fantasztikus kilátás, önmagában is érdemessé teszi arra, hogy meglátogassuk. Tiszta időben megszemlélhetjük a szomszéd országok határ menti területeit is.

Miután fentről megszemléltük a tájat, közelebbről is megvizsgáljuk a környék legnevezetesebb helyét: meglátogatjuk a közelben található Energia Parkot, ahol néhány éve energetikai pontokat találtak és jelöltek ki természetgyógyászok és bioenergetikusok. Azóta turisták tömegével érkeznek abban a reményben, hogy a földből sugárzó gyógyító energia kedvezően hat testükre és lelkükre egyaránt. Sokan arról számolnak be, hogy itt tartózkodásuk alkalmával rövid időn belül érezni kezdték a kedvező rezgéseket, mások szerint semmi különös energia nem érezhető itt. Ezt mindenki beállítottsága és érzékenysége szerint döntse el maga, személyesen! A közeli Szent Vid kápolna melletti forrás a legenda szerint gyógyír lehet mindenféle szembetegségekre. Az Energia Park mellett fiatalabb, vagy fiatalosabb utasaink egy minden igényt kielégítő kalandparkot is találnak. Azoknak, akik szeretnének megismerkedni a helyi ételekkel, borokkal, fakultatív programként itt lehetőség nyílik igazi magyaros, falusi vendéglátás keretében hódolni a kulináris élvezeteknek is.

Egy dolog garantált: a csodás természeti környezet, a nyugalom meg fogja tenni hatását a rohanó hétköznapokból rövid időre kilépő utasainknál, és testileg-lelkileg feltöltődve folytathatjuk utunkat a Közép- Európában egyedülálló látványossága felé.

Sokan nem is tudják, hogy a szlovén-magyar határtól mindössze néhány kilométerre található Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő kertészete. 14.000 négyzetméteres üvegházban 160 különféle orchideát nevelnek, eredeti, trópusi élőhelyükhöz hasonló körülmények között. Az ide látogató turistának kialakítottak egy trópusi kertészetet, ahol négyszáz különféle trópusi növényt csodálhatunk meg. Aki érdeklődik a növények iránt, vagy csak egyszerűen szereti megcsodálni a különleges virágokat, annak szinte kötelező életében legalább egyszer ellátogatni erre a különös helyre. A gyűjtők nagy örömére nem csak nézelődni lehet, hanem orchideavásárlásra is van lehetőség, a belépőhöz 2,5 EUR értékben vásárlási kupont kapnak a látogatók, így kedvező áron juthatunk e gyönyörű növényekhez. Csoportunkat helyi idegenvezető kalauzolja végig egy 40 perces, jó hangulatú, magyar nyelvű tájékoztató keretében.

Jó utat kívánunk!

fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás Szlovéniába, a dobronaki orchideafarmra, a lendvai várhoz és a közeli Energia Parkhoz

Fontos

Beváltható: 2019.11.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követő 5 munkanapon belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával úgy, hogy elküldöd kuponkódokat és neved, a foglalni kívánt időponttal és elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím) és a kívánt felszállási hely megadásával együtt a fortunatravel2016@gmail.com e-mail címre! • Egy adott időpontra csak véges számú hely foglalható, ezért kérjük, a vásárlást követően mihamarabb véglegesítsd foglalásod az utazási irodánál! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére