1 napos buszos utazás Stájerországba, a Herberstein kastélyhoz és Vorau-i apátsághoz

Ajánlat kód: 35474
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

13.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35474

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Stájerország rejtett kincseit, a Herberstein kastélyt és a Vorau-i apátságot!

Időpontok

  • 2021.10.16.: , 13.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei (változhat)
    • Herberstein kastély kb. 20 Euro/fő
    • Vorau-i Apátság kb. 10 Euro/fő

Program

Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 6.00 órakor, folyamatos utazás Ausztriába, útközben egy technikai megállással.

Délelőtt érkezés a Herberstein kastélyhoz. A család egykor olyan gazdag volt, hogy egy időben Stájerország egy negyede az Ő uralmuk alatt volt. Herberstein egyik fő attrakciója a Történelmi kertnek nevezett rész. A kastély körül már a 16. században impozáns parkokat hoztak létre, fénykoruk a 18. és 19. századra esett. A birtok védjegye a család által máig lakott várkastély, amely furcsa mód egyszerre van völgyben és egy jókora sziklaormon. A mai formáját sok száz év építése és átépítése után nyerte el, különlegessége, hogy minden berendezési tárgy eredeti.

A kastélyhoz tartozik egy állatkert is, ennek egy részét is megtekintjük. Innen utazunk a Vorau-i Apátsághoz. Az Ágoston-rendi apátság épülete, csodálatos könyvtára és a hozzá tartozó templom már messziről impozáns látnivalót ígér. A kolostort III. Ottokar alapította 1163-ban. Mivel ez is beletartozott a magyar-osztrák határvidékbe, átalakították kolostor erőddé, különös tekintettel a török, magyar, kuruc betörésekre.

A kolostor templomát 3 év alatt építették fel, de a belső berendezés kialakítása 50 évbe került. Csodás, barokk alkotás. A legszebb a könyvtár. Itt közel 20 000 könyv található, közöttük 415 kézirat, 215 korai nyomtatvány. Az apátság megszépülve 2013-ban ünnepelte fennállásának 850 éves jubileumát: az apátsági templom teljes belső felújítása mellett restaurálták a freskókat, és egy új orgonát is kapott. Innen hazautazás. Várható visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás Stájerországba, a Herberstein kastélyhoz és Vorau-i apátsághoz

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére