1 napos buszos utazás ősszel a szabadkai piacra fakultatív városnézéssel, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

900 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Piacozz Szabadkán és fedezd fel a csodálatos szecessziós várost!

Időpont

  • 2023. szeptember 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 8.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 900 Ft, a fennmaradó 8.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!     

  • 1 napos buszos utazás ősszel a szabadkai piacra fakultatív városnézéssel, idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig), 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 05:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék!

Folyamatos buszos utazás a Szabadkai piacra rövid pihenőkkel. Érkezés Szabadkára a délelőtti órákban, ahol napunkat a hatalmas területű piacon kezdjük, ahol óriási a kínálat. A legtöbben a ruházati termékeket keresik, de van a piacnak klasszikus része is, ahol élelmiszerek kaphatók. Beljebb haladva játékok, lakberendezési tárgyak, szerszámok és alkatrészek, konyhai kiegészítők és ócskapiac várják a vásárlókat. Nagyon sok minden kapható a hazai ár töredékéért.

Pénzt sem kell váltani, mert a Szabadkai piac területén a Forintot is elfogadják szinte bárhol! Ha szerb dinárt (RSD) akarunk mégis váltani, akkor a piac területén található bármelyik váltónál megtehetjük. Alkoholt is lehet vásárolni, de felhívjuk utasaink figyelmét, hogy személyenként 1 liter égetett szeszt lehet behozni Magyarországra!

Ha helyi finomságot szeretnénk kóstolni, akkor egyértelmű, hogy a bureket kell választani. Többféle ízben kapható, s kimondhatatlanul laktató a lapok közé rétegezett túró vagy sajtos-sonkás töltelék. A zsemlét vagy pitát mindenki magának tölti meg friss zöldséggel, így igazi, autentikus gasztro kalandban lesz részünk. Frissen, helyben sülnek a húsok, a zöldségeket pedig szintén frissen szeletelik!

Kora délután 13:00-kor elkezdjük a városnézést, amelynek keretében felfedezzük a Vajdaság szecessziós gyöngyszemét, Kosztolányi szülővárosát, Szabadkát (Városháza, színház, Kosztolányi Dezső gimnázium, székesegyház, felújított zsinagóga,stb.). A programon nem kötelező részt venni, aki szeretne, tovább piacozhat.

15:30 körül a városnézés és a piaci bevásárlásunk után elindulunk haza, s az idő függvényében megállunk a tompai határnál lévő diszkontnál is; ha valaki valamit elfelejtett megvenni, itt megteheti! Hazaérkezés a késő esti órákban.

Legyen szép napod!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás ősszel a szabadkai piacra fakultatív városnézéssel, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére