1 napos buszos utazás Halloweenkor is az ausztriai Family Parkba, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Szerezzetek felejthetetlen élményeket Halloween alkalmából a Family Parkban!

Időpontok

  • 2022. október 29., Halloween program: Előleg: 1.000 Ft
  • 2022. október 31.: Előleg: 1.000 Ft

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó 8.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő, BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzferdíj: 5 €/fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  • Csoportos jegyár (20 főtől): 25,5 €/fő (3 éves kortól), 20 fő alatt: 3-99 év között: 30 €/fő. (szülinaposok 3- 13,99 évig) ingyen léphet be a parkba.

Program

Indulás 06:00 kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem FELSŐ rakpart.(Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenővel. Útközben rövid megálló Kittsee-ben a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában. Kóstolás, majd vásárlási lehetőség a boltban jellegzetes Halloween csokoládékból, melyek csak ez alkalommal kaphatóak. Érkezés Ausztriában, a délelőtti órákban. Látogatást teszünk a Family Parkba, mely Ausztria legnagyobb szabadidőparkja! Fantasztikus szórakozás 140.000 négyzetméteren.

A szabadidő parkban minden gyerek jól érzi magát. Egy nap sokszor kevés is.

A parkban minden évben újdonságok várják a gyerekeket.

Halloween program csak 2022.10.29-én!

Boszorkányok és bűvészek a világ minden tájáról özönlenek a családi park komor tölgyerdőjébe, és kísérteties, varázslatos kalandokat nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. Változatos, varázslatokkal és meglepetésekkel teli szórakoztató program várja idén. A misztikus lények huncutkodni fognak a parkban, és megpróbálnak elvarázsolni. A kísértetiesen szép dekorációk, ameddig a szem ellát, a lélegzetelállító fényeffektusok és sok más kiemelés különleges, családbarát halloweeni élményt biztosít! Mint az igazi bűvészek, a semmiből tűnnek fel: a felbukkanó akrobaták elvarázsolják trükkjeikkel a park látogatóit. Ausztria legnagyobb sütőtöke a Halloween idején kísérteni fog a parkban. Egy faragó mester is lenyűgöz szörnyű tökös arcával. A remekműveket akár tökkiállítás során is kézbe veheti! Csatlakozzon a kísértetiesen színes felvonuláshoz, amely hosszú sétára invitál a parkban. Minden horror lényt szívesen látunk. A legkisebbeknek idén első alkalommal kínál a Family park naponta 2 gyerekműsort, amelyet a parkon át vezető ünnepi felvonulás zár le. Sminkboszorkányok fantasztikus, hátborzongató grimaszokat varázsolnak. Látogassa meg a kalózcsatát (410. számú parktérkép), és válasszon számos motívum közül!

Haza indulás este 19 órakor, így sötétedést követően még izgalmasabb a hullámvasút, a körhinta az erdei vasút és minden mozgó effektust igénylő játékok kipróbálása. Érkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás Halloweenkor is az ausztriai Family Parkba, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.10.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére