1 napos buszos utazás az ausztriai Familyparkba Halloween alkalmából és a Hauswirth csokigyár mintaboltjába, csoportkísérővel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.300 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Halloween party a Familyparkban!

Időpont

  • 2023. október 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 12.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó 11.690 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
  • Belépő (változtatás jogát fenntartjuk.) Csoportos jegyár (20 főtől): 37 €/fő (3 éves kortól) (szülinaposok 3- 13,99 évig) ingyen léphet be a parkba.
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési díj: 8 €/fő

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás 06:00 kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás a Familyparkba rövid pihenővel.

Útközben megállunk Kittsee-ben, a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában, ahol kóstolás, majd vásárlási lehetőség vár ránk akár a jellegzetes Halloween-csokoládékból, amelyek csak ez alkalommal kaphatók. A délelőtti órákban megérkezünk a Familyparkba, Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába, amely fantasztikus szórakozást kínál 140.000 négyzetméteren! A parkban minden felnőtt és gyermek jól érzi magát, egy nap sokszor kevés is, hogy mindent kipróbáljunk, amit szeretnénk!

A parkban minden évben újdonságok várják a gyerekeket!

Halloween party 2023. október 28-án!

Halloweenkor mindig érdemes ellátogatni a Familyparkba, mert boszorkányok és bűvészek a világ minden tájáról özönlenek a komor tölgyerdőbe, és kísérteties, varázslatos kalandokat nyújtanak kicsiknek és nagyoknak. Változatos, varázslatokkal és meglepetésekkel teli szórakoztató program vár ránk idén is! A misztikus lények huncutkodni fognak a parkban, s megpróbálnak minket elvarázsolni. Kísértetiesen szép dekorációk ameddig a szem ellát, lélegzetelállító fényhatások és sok más különlegesség biztosítja a családbarát halloweeni élményt! A semmiből tűnnek fel akrobaták, trükkjeikkel elvarázsolják a park látogatóit.

Alex Neumayer osztrák sütőtökfaragó-mester ejt ámulatba minket szörnyű tökös faragásaival, amelyeket megfoghatunk, megnézhetünk és meg is vásárolhatunk. Legnagyobb sütőtöke Halloween idején biztosan kísérteni fog a parkban. Ki gondolta volna, hogy a sütőtök még énekelni is tud?

Csatlakozzon a kísértetiesen színes felvonuláshoz, amely hosszú sétára invitál a parkban. A legkisebbeknek a Familypark naponta két gyerekműsort kínál, amelyet a parkon át vezető ünnepi felvonulás zár le. A sminkboszorkányok fantasztikus, hátborzongató grimaszokat varázsolnak. Látogassa meg a kalózcsatát és válasszon számos motívum közül!

Hazaindulás este 19 órakor, így sötétedést követően még izgalmasabb a hullámvasút, a körhinta az erdei vasút és minden, ami mozog! Érkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.

Jó utazást kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás az ausztriai Familyparkba Halloween alkalmából és a Hauswirth csokigyár mintaboltjába, csoportkísérővel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.10.28.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére