1 napos buszos utazás a párkányi Simon-Júda vásárra és Esztergomba, csoportkísérővel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

800 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Irány a párkányi Simon-Júda vásár és Esztergom!

Időpont

  • 2023. október 14.

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 7.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 800 Ft, a fennmaradó 7.190 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
  • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)

Felár

  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 8:00-kor Budapestről (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Esztergomba, ahová a délelőtti órákban érkezünk meg. Látogatást teszünk a Bazilikában, a Bakócz-kápolnában, a várhegy középkori emlékeinél és a jezsuita templomban. Némi szabadidő után folytatjuk utunkat a Mária Valéria hídon át Párkányba.

Párkány főutcáján rendezik meg a Simon-Júda napi vásárt! Vásári forgatag, ameddig a szem ellát: standok különféle portékákkal; ruhaneműk, kézműves termékek, mézeskalács... Természetesen, hogy ne maradjunk éhesek, a vásárból nem hiányozhatnak azok a standok sem, ahonnan jobbnál-jobb illatok áradnak felénk (sült kolbász, sült krumpli, kürtős kalács, bográcsban készült ételek), amelyek mellé finom italokat fogyaszthatunk.

A vásárban egy kis pódium is fel van állítva, ahol egész nap programokkal szórakoztatják az ide érkező helyi lakosokat és turistákat. A párkányi Simon-Júda vásár mindig is nagy tömegeket vonzott a maga tarkaságával, látványosságával, hangulatával, érdemes legalább egyszer meglátogatni!

Visszaindulás a késő délutáni órákban, hazaérkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás a párkányi Simon-Júda vásárra és Esztergomba, csoportkísérővel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.10.14.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére