1 napos buszos utazás a kassai állatkertbe és dínóparkba, csoportkísérővel, több időpontban

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.100 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Látogass el a híres kassai állatkertbe és dínóparkba!

Opciók

 • 2022. augusztus 20.: Előleg: 1.100 Ft
 • 2022. szeptember 17.: Előleg: 1.100 Ft
 • 2022. október 22.: Előleg: 1.100 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 10.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.100 Ft, a fennmaradó 9.890 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Autóbuszos utazás
 • Csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

 • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
 • Belépők hozzávetőleges árai kb.: Kassai állatkert + Dino Park 2022. áprilistól októberig: Felnőtt: 8 €/fő, diák/nyugdíjas: 5 €/fő gyerek (2-6 év) 3 €/fő Az árak tájékoztató jellegűek!
 • BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 év felett)
 • Városi+pályadíj: 5€/fő (kötelezően buszon fizetendő)

Felár

 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést emailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 7:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról. (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék!) Folyamatosan utazunk Kassára, ahol Európa egyik legnagyobb állatkertjét fedezzük fel. 1986-ban nyitotta meg kapuit 7 hektáros területen. Jelenleg mintegy 285 különböző állatfaj tekinthető meg, itt található

Szlovákia legnagyobb röpdéje (több, fogságban nevelkedett szirti sast itt tanítottak meg repülni) és Közép-Európában itt élhet az állatkerti barnamedve a legnagyobb kifutóban (2002-ben itt jöttek világra a híres mackó ötösikrek, amelyek a Guiness rekordok könyvébe is bekerültek). Egyedülálló az itteni botanikus tanösvény is. Nagyon sikeres a Hucul-lovak tenyésztése, amelyeket 1996-ban a szlovák génalapba is besoroltak. Ez a lófajta kiválóan alkalmas a hippoterápiára. A lovak nemcsak bemutatás céljára nevelkedtek, hanem lovaglás (hippodrom) aktív résztvevőiként is szerepelnek.

A Kassai állatkert fő attrakciója a DINO PARK. Egy helyen gyönyörű élő állatokkal és kihalt mezolitikus lényekkel találkozhat. A stegosauruszok vidám legelésző csordája, amely közvetlenül a DinoPark kapuja mögött fogad, csak a kezdet. A festői szépségű patakkal tarkított völgy gyönyörű környezetében valóban leszáll dinoszauruszunk :-)  Egyedi 3D mozi Technikailag igényes berendezés, amely egyszerre két képet is képes kivetíteni, 3D polarizált szemüvegen keresztül a látogató a háromdimenziós vetítés illúziójával képes plasztikusan érzékelni a filmet. A film kifejezetten a DinoPark számára készült, és csak itt látható. A 3D moziba a belépés ingyenes – a jegyár tartalmazza. Fino Dino és Dina Mina dinoszaurusz-történeteket írnak gyerekeknek, dalokat komponálnak, körbekísérik őket a DinoParkban, versenyeznek és játszanak, egyszóval nem csak a mezozoikum titokzatos világán keresztül vezetik őket. Finn Dinóval és Dina Minaval mindenki lefotózkódhat, hazaviheti őket pólón vagy egyéb szuveníren.

Paleontológiai játszótér a gyermekek számára. A homok mélyén megbúvó őskori lény csontvázának felfedezéséhez a kis látogatóknak ecsettel, lapáttal és egy adag türelemre van szükségük. Ezek nélkülözhetetlen eszközök minden paleontológus számára., frissítők a DinoGrillben és még sok más. Egyszerűen nagyszerű szórakozás az egész családnak egész napra. Az állatkert területén több büfében és egy gyors étteremben is étkezhetünk.

Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

1 napos buszos utazás a kassai állatkertbe és dínóparkba, csoportkísérővel, több időpontban

Fontos

Beváltható: 2022.10.22.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére