1 napos buszos utazás a beregi katedrálisokhoz, Tákosra, Csarodára és Vajára

Ajánlat kód: 36597
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

10.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36597

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg a lenyűgöző beregi katedrálisokat!

Időpont

  • 2020. szeptember 26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépő: kb. 2.500 Ft

Program

Utazás rövid pihenővel a Bereg területére. Tákoson található a „mezítlábas Notre Dame”, melynek legrégibb része 1766-ban épült. Azt tartják róla, hogy: "a nép emelte magának fából és sárból", abban az időben, amikor Mária Terézia rendelkezései megtagadták a követ és a téglát a reformáció híveitől. A templom egészében a középkori gótikus építészet stílusjegyeit hordozza magán. Az épület paticsfala ellenére is dacol az idővel, "állja a sarat", pedig már 250 éves is elmúlt. A festett fakazettás mennyezete, berendezése, szószéke, karzata adja az igazi értékét, s emeli olyan hírnévre, hogy ország-határainkon túlról is egyre többen jönnek megtekinteni ezt a kis templomocskát.

Csarodán található a több mint 700 éve épített és festett beregi templomok egyik legpompásabb tagja. Az épület ma sem nagyobb, mint amekkora építésekor volt. A térségben lévő templomokkal ellentétben szokatlan, hogy már a XIII. században karcsú, tűhegyes, fazsindellyel fedett toronnyal építették, amelyből vigyázhatták a vidéket. Az itt található, jelenleg a református közösség Isten háza, a „mosolygós szentek” templomaként is ismert.

Továbbutazás Vajára, melynek első okleveles említése IV. Béla idejére tehető. A XIII. században már a Vay család birtokaként jegyzik a települést, amely egészen az 1940-es évekig a leszármazottak tulajdonában volt. Látogatás a XVI. században épült, felújított, pompázatos várkastélyban. Itt találkozott Rákóczi fejedelem Pálffy Jánossal, a labanc hadak fővezérével néhány nappal azelőtt, hogy végleg elhagyta az országot. A kuruc Vay Ádám vártulajdonos is bujdosásra kényszerült. A közelmúltban történt felújításnak köszönhetően a kiállítás megtekintése felejthetetlen élményt nyújt a látogatók számára.

A látogatás után hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás a beregi katedrálisokhoz, Tákosra, Csarodára és Vajára

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére