1 napos buszos utazás 1 személyre idegenvezetéssel a kassai állatkertbe és a Jászói-barlanghoz, 3 választható időpontban

Ajánlat kód: 34390
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.190 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34390

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Európa egyik legnagyobb állatkertjét Kassán és gyönyörködj a Jászói-barlang lenyűgöző képződményeiben!

Időpontok

  • 2019. szeptember 22.: , 7.190 Ft
  • 2019. október 20.: , 7.190 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Jászói-barlang: Felnőtt: 5 €/fő, diák: 4 €/fő, gyerek (6-15 év): 2,50 €/fő
  • Kassai állatkert+Dino park: Felnőtt: 6,40 €/fő, diák/gyerek/nyugdíjas: 3,20 €/fő
  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)
  • BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig)
  • BBP biztosítás: 1.100 Ft/fő (70 év felett)

Program

Indulás reggel 7:00-kor Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából (vidéki felszállást foglaláskor jelezd). Első állomásunk, a Jászói-barlang a Kassai-medence nyugati részén található. Szlovákia mai idegenforgalmi barlangjai közül elsőként tették látogathatóvá 1846-ban, a barlang felső részei azonban már a XIII. században ismertek voltak. Az itt található, 1452-ből származó felirat, amely Brandýsi Jiskra seregének győzelmét örökíti meg, Szlovákia legrégibb barlangi felirata. A barlangot a Bódva-folyó lebukó vizei alakították ki másodidőszaki triászkori mészkőben. Járataiban gazdag cseppkődíszítés található. Számos cseppkőoszlopot, cseppkőlefolyást, szalmacseppkövet és egyéb formát fedezhetünk fel túránk során. A barlangot már a történelmi időkben is ismerték, amiről a Huszita-terem 1452-ből származó felirata tanúskodik. A látogatási útvonal hossza 720 m, szintkülönbsége 30 m. A barlangban 339 lépcsőfok található.

Továbbutazunk Kassára, ahol Európa egyik legnagyobb állatkertjét fedezzük fel. 1986-ban nyitotta meg kapuit 7 hektáros területen. Jelenleg mintegy 142 különböző állatfaj tekinthető meg, itt található Szlovákia legnagyobb röpdéje (több, fogságban nevelkedett szirti sast itt tanítottak meg repülni) és Közép-Európában itt élhet az állatkerti barnamedve a legnagyobb kifutóban (2002-ben itt jöttek világra a híres mackó ötösikrek, akik a Guiness rekordok könyvébe is bekerültek).

Egyedülálló az itteni botanikus tanösvény is. Nagyon sikeres a Hucul-lovak tenyésztése, amelyeket 1996-ban a szlovák génalapba is besoroltak. Ez a lófajta kiválóan alkalmas a hippoterápiára. A lovak nemcsak bemutatás céljára nevelkedtek, hanem lovaglás (hippodrom) aktív résztvevőiként is szerepelnek.

Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás 1 személyre idegenvezetéssel a kassai állatkertbe és a Jászói-barlanghoz, 3 választható időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére