1 napos buszos utazás 1 személy részére Ausztriába, Bad Aussee városkájába, a híres virágkarneválra

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

13.990 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
Ausztria, Bad Aussee
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 34216

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a színpompás virágkölteményekben Bad Aussee hagyományos virágkarneválján!

Időpont

  • 2019. június 1-2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás Bad Aussee városába, a virágkarneválra

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők a fesztiválra buszos transzferrel 15 Euró
  • BBP biztosítás
  • Ebéd és a napközbeni étkezés

Gyermekkedvezmény

  • 12.490 Ft

Program

Budapestről indulva, rövid pihenőket tartva az M1-es autópályán haladva utazunk Bad Aussee felé, ahová a forgalomtól függően a reggeli órákban érkezünk meg.

Az alig 5000 lelket számláló ausztriai helység a híres Salzkammergut területéhez tartozik és kis lakóközössége ellenére mégis városi rangra emelték. Ausztria földrajzi közepét a város egyik parkjában található kőből készült emlékmű jelzi. A területet a tavaszi időszakban, amikor a hideg tél után a napsugarak melegére éledezni kezd a természet, vad nárciszok díszítik. A hegyoldalak és a rétek sárga és fehér nárciszoktól színesek. A nárciszt a köznyelvben Húsvétvirágnak is emlegetik. A vadnárcisz falusi kiskertekben még ma is megtalálható, a városi kertekben már inkább a nemesített fajták színpompás virágaiban gyönyörködhetünk. Az Alpokon kívül még a Kárpátokban és a Balkán hegységben találhatjuk meg a vadon élő fajokat.

A fesztivál majd 60 éves múltra tekint vissza. Kezdetben a fesztivál legnagyobb látványossága az autók felvonulása volt. A virág, azaz a nárcisz pedig az autók antennájára volt jelképesen tűzve. Hosszú éveken keresztül, sőt még ma is a lakosság egésze részt vesz a fesztivál szervezésében, valószínűleg ez az évről-évre megszervezett fesztivál sikerének ez egyik titka. A másik pedig a nárcisz! A kezdeti autós felvonulás mára már vízi parádéval is kiegészült. Ha valaki járt már a debreceni virágkarneválon, akkor az sem meglepő, ha pár másodpercig úgy érzi, mintha a nyár végi virágünnep kellős közepébe cseppent volna a kora nyári napsütésben. Az alkotásokat ma már nem csak a szárazföldön, hanem a vízen is felvonultatják, ami igazán szép és különleges látvány, ilyen még Debrecenben sem látható! Minden hajó fel van számozva, így csorognak lefelé a vízen, megmutatva a csodás alkotásokat a vendégeknek.

A felvonulás előtt, közben és után lehetőség van a város rövid felfedezésére is. Érdemes elsétálni a Kammerhof épületéig, amelynek oldalán egy napóra van, vagy felkeresni a Mercedes jelet formázó kör hidat. A felvonulást követően a kora esti órákban indulunk vissza Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Ausztria, Bad Aussee
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás 1 személy részére Ausztriába, Bad Aussee városkájába, a híres virágkarneválra

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére