1 napos buszos kirándulás Szlovákiába, a Deményfalvi-cseppkőbarlanghoz és a Chopoki-csúcshoz

Ajánlat kód: 35363
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

13.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35363

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Chopoki-csúcsot és kalandozz a Deményfalvi-cseppkőbarlangban!

Időpontok

  • 2021.10.09.: , 13.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei
    • Belépő a cseppkőbarlangba: kb. 15 €/fő
    • Felvonó a Chopokra: kb. 22 €/fő

Program

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Szlovákiába, útközben egy technikai megállással. Délelőtt érkezünk meg a Szlovákia leglátogatottabb cseppkőbarlangját rejtő Deményfalvi-völgybe, az innen elérhető Szabadság-barlang parkolójába. A parkolóból mintegy 20 perces emelkedővel érjük el a barlang bejáratát (400 méter, 67 méter szintkülönbség). A cseppkövekkel gazdagon díszített Deményfalvi Szabadság-barlang járataiban és termeiben csodálatos cseppkőképződményekben gyönyörködhetünk, túránk érinti a legszebb és legnagyobb látogatható termeket, így eljutunk a Nagy-terembe, a Rózsa-terembe és a Király-galériába. A földalatti járatokban a több mint másfél órás túra során hófehér lágy cseppkőkérgeket, különleges tavi cseppkőkérgeket és szivacsképződményeket láthatunk. A túra hossza 2 150 m, szintkülönbsége 86 m, 1 118 lépcsőfokkal. A látogatási időtartam kb. 100 perc. A barlang átlaghőmérséklete 6,1 - 7°C között van.

A barlangtúrát követően, visszasétálunk az autóbuszhoz, és tovább megyünk felfelé a Deményfalvi-völgyben, egészen az Alacsony-Tátra harmadik legmagasabb, de talán legismertebb csúcsára, a Chopokra (2024 m) vezető felvonó alsó állomásáig (1348 m). Innen az alsó részén ülőszékes, majd a felső szakaszon kabinos felvonóval egy átszállással jutunk fel a Chopok csúcsának közvetlen közelében található modern felső állomásra. Innen csak néhány perces emelkedő, és máris megcsodálhatjuk a Chopok sziklakúpjáról nyíló, elsősorban a Magas-Tátra irányába szemet gyönyörködtető kilátást. A csúcs tövében, pontosan 2000 méter tengerszint feletti magasságban található a hangulatos Kő menedékház, ahol a csúcshódítást követően felfrissülhetünk, majd a felvonóval visszaereszkedünk a völgyben várakozó autóbuszunkra.

A csúcsról visszatérve autóbuszunkkal rövid utazás után megérkezünk a Rózsahegy közelében található liptói sajtkészítő mintagazdaságba. A liptói túró és sajt hazájában lehetőség lesz megkóstolni és megvásárolni a kitűnő, kizárólag természetes összetevőkből készült, kiskereskedelmi forgalomban nem kapható liptói sajtokat és túrókat, melyhez a helyi pékségben frissen sütött kenyeret és finom péksüteményeket vásárolhatunk, illetve a gazdasághoz tartozó étteremben akár a helyi finomságokat is megkóstolhatjuk. Késő délután hazaindulás, egy technikai megállót követően Budapestre a késő esti órákban érkezünk.

Hogyan készüljünk a látogatásra?

A barlang bejárata egy rövid, közepesen nehéz emelkedőt leküzdve érhető el, amely átlagos kondícióval gond nélkül teljesíthető. A barlangba lépés előtt ajánlatos megpihenni, hogy a szervezet zökkenőmentesen tudjon alkalmazkodni a barlangi környezethez. A barlangtúrát klausztrofóbiában szenvedő utasainknak nem ajánljuk!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos kirándulás Szlovákiába, a Deményfalvi-cseppkőbarlanghoz és a Chopoki-csúcshoz

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére