1 napos buszos kirándulás az ausztriai Dunakanyarhoz, izgalmas programokkal – hajókázás, Göttweigi apátság meglátogatása

Ajánlat kód: 35356
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

13.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35356

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a varázslatos osztrák Dunakanyarban tavasszal, nyáron vagy ősszel!

Időpontok

  • 2021.09.26.: , 13.900 Ft
  • 2021.10.17.: , 13.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei (változhat)
    • Schallaburg kb. 14 Euro/fő
    • Göttweigi apátság: kb. 12 Euro/fő
    • Hajózás: kb. 29 Euro/fő

Program

Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 6.00 órakor, folyamatos utazás rövid pihenővel Schallaburgba.

A vár az Alpoktól északra épült egyik legszebb reneszánsz várkastély. Története a középkorra nyúlik vissza, a reneszánsz kastély 1572-1600 között épült hozzá az itáliai reneszánsz palazzók mintájára. A nagy árkádos udvar Ausztria egyik legszebb kastélyudvara: nagyszerű, trapéz alakú, kétszintes, árkádos udvar, terrakotta figurákkal és díszítésekkel ékesítve. A felső folyosók árkádjait 1600 terrakotta figura, címer díszíti. A kastély szívében található gyönyörű angolkertet egyedülállóan szép, fából készült díszítések és dísznövények övezik. A program befejezését követően továbbutazás sétahajóval Krems városába.

A Wachau, mely 2000 óta az Unesco kulturális világörökségi listáján szerepelő, 33 kilométer hosszú völgyszoros a Duna mentén, Melk és Krems an der Donau városok között. A hajóról csodálatos látvány tárul szemünk elé: meredek hegyek, szőlősökkel borított domboldalak és romantikus várromok a folyó mindkét partján. Utunk során elhajózunk több legendás várrom mellett is, melyek közül az egyik leghíresebb Dürnstein vára, ahol Oroszlánszívű Richárd angol király raboskodott néhány hétig.

Kb. másfél órás utazást követően érkezünk Kremsbe a délutáni órákban. Innen utazás a Göttweigi Apátságba, melyet osztrák Montecassinonak is neveznek. A Dunától pár kilométerre, egy magas hegy platójára épült a már messziről jól látható, monumentális bencés apátsága. A csodálatos helyen lévő, szinte a Wachaut őrző impozáns épületegyüttes legértékesebb része a pazar díszítésű barokk apátsági templom és a kolostor fantasztikusan szép Császár-lépcsője és gazdagon díszített termei. Visszaindulás a délutáni órákban busszal. Várható visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos kirándulás az ausztriai Dunakanyarhoz, izgalmas programokkal – hajókázás, Göttweigi apátság meglátogatása

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére