1 napos adventi buszos utazás Johannesbachklammba és a Hauswirth csokigyár mintaboltjába, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.300 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Látogass el egy mesés adventi vásárra, egy igazi szurdokvölgybe!

Időpontok

  • 2022. december 10.: Előleg: 1.300 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 12.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó 11.690 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás: 550 Ft/fő (70 éves korig), 1.100 Ft/fő (70 év felett)
  • Regisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj: 5 €/fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
  • Belépők hozzávetőleges ára: kb. 5 €/fő (helyszínen fizetendő)
  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 7:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék!). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Útközben rövid megálló Kittsee-ben a Hauswirth csokoládégyár mintaboltjában. Kóstolás, majd vásárlási lehetőség a boltban.

Továbbutazás Würflach-ba, ahol talán az egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb adventi vásár található. Az adventi időszakban mindössze egy hétvégén rendezik meg a hagyományos adventi vásárt az alig 1500 főt számláló kis alsó-ausztriai faluban. A falu fő látványossága egy sziklás szurdok, a Johannesbachklamm (Grünbachi-katlan), amit korlátokkal és hidakkal tettek járhatóvá. A szurdok 6 km hosszú 15 perc sétával érhető el a faluból. Az út végig a patak medrét követi, hol az egyik, hol a patak másik oldalán, sok helyen lépcsők vezetnek és sziklába erősített függő fajárdák. 1994 óta az erdő szélén, romantikus természeti környezetben a szurdokban rendezik meg a vásárt, melynek legnagyobb attrakciója minden bizonnyal "A legnagyobb díszített karácsonyfa Ausztriában". Díszei nagyméretű gyöngyök, cukorkák, gyertyák, a fa alatt egy nagyméretű asztal található teli túlméretezett ajándékokkal. A rendezvényt hangulatvilágítás teszi színesebbé Betlehem-i jászollal.

Az idelátogatók kényeztetéséről kb. 40 kiállítóhely gondoskodik: meleg italok, ételek, sütemények, ajándékok, stb. Találunk egy fapajtát is, ahol kézművesek (esztergályos, kovács, üvegfúvó) mutatják be képességeiket.

Szurdoki látogatásunk után hazaindulás, visszaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos adventi buszos utazás Johannesbachklammba és a Hauswirth csokigyár mintaboltjába, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.11.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére