1 napos adventi buszos utazás a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz és Győrbe, idegenvezetéssel

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.190 Ft

Ajánlatkérés
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Az ajánlat leírása

Ismerd meg az UNESCO világörökségi listájára is felkerült apátság történetét, majd andalogj Közép-Európa egyik leghangulatosabb karácsonyi vásárában!

Időpont

  • 2023. december 16.

Az ár tartalmazza 1 személyre - A kupon teljes ára 11.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.190 Ft, a fennmaradó 10.710 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 1 napos adventi buszos utazás a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz és Győrbe, idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza

  • Az étkezéseket, egyéb személyes kiadásokat
  • Belépőket (Pannonhalmi Főapátság: felnőtt: 2.500 Ft/fő, diák és nyugdíjas: 1.800 Ft/fő, csokoládékóstoló: 1.200 Ft/fő)

Program

Indulás Budapestről 06.00-kor. Első állomásunk a Magyarország nyugati határához közel található Pannonhalmi Bencés Főapátság, ahol tárlatvezetésen veszünk részt, mely során megismerkedünk az apátsággal, majd Bencés termékeket is kóstolhatunk.

A főapátság története több mint ezer évre nyúlik vissza, a legenda szerint a hármas hegy volt Szent Márton szülőhelye. A mondák szerint itt ért véget a honfoglalás is – ezeken a dombokon pihent meg Árpád vezér. A Géza fejedelem alapította bencés monostor az ország egyik kiemelkedően becses emlékhelye, egyházi és művészettörténeti központja, 1996 óta pedig világörökségi helyszín. A környék a római korban Pannonia provincia fontos bortermő vidéke volt. A ma itt élő szerzetesek oktatással, borászattal, gyógynövénykert fenntartásával és vendégek fogadásával is foglalkoznak.

Utunkat folytatva kora délután Győrbe érkezünk, ahol belevehetjük magunkat az adventi forgatagba. Abba a Győri Adventi Vásárba invitáljuk Önöket, amely Közép-Európa egyik leghangulatosabb karácsonyi vásár címével büszkélkedhet. A programok a Széchenyi téren és a Dunakapu téren kerülnek megrendezésre, olyan állandó elemek mellett, mint a körhinta, óriáskerék, korcsolyapálya, kisvonat vagy a dodzsem. Szabadidő keretében gyönyörködhetük az ünnepi kivilágításokban, belevehetjük magunkat a nyüzsgő adventi forgatagba, és elfogyaszthatunk egy finom szívmelengetőt is.

Jó utazást kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos adventi buszos utazás a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz és Győrbe, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.12.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére