90 perces svédmasszázs talpmasszázzsal a Dream Face Stúdióban

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.770 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 30% 3.010 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Szánj magadra másfél órát a Margit-sziget csücskénél egy frissítő svéd- és talpmasszázsra!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 6.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.770 Ft, a fennmaradó 5.220 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 90 perces svédmasszázs talpmasszázzsal az exkluzív budai Dream Face Stúdióban
  • Csak a Black Friday idején vásárolt kuponnal:
    • 15 perces levendulás, paraffinos kézápolás
    • 15 perces akupresszúrás gépi talpmasszázs

A svédmasszázs az egyik legnépszerűbb a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajták közül. A nevét a módszer kidolgozójáról, egy svéd mesterről, Per Henrik Lingről kapta. Ő fejlesztette ki az egyes fogásokat a XIX. század elején. Ez a masszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak és ízületek átmasszírozására irányul dörzsölő, gyúró, simító és rezegtető mozdulatokkal. A keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít és mindig a szív irányába történik a masszázs.

A 60 perces masszázs kezdetén simításokkal ellazítják a tested és közben felviszik a vívőolajat, amely többnyire frakcionált kókuszolaj vagy szőlőmagolaj, de van lehetőség más krémet vagy olajat is kérni. A simítás után mindig a gyúrás következik először a lábakon, majd a háton, nyak és karok területén, amelyek fokozzák az izmok vérellátását, serkenti a vérkeringést. A teljes ellazulást szolgáló ütögető és a rezegtető mozdulatok a masszázs befejező részei.

Ezzel azonban még nincs vége, hiszen a 90 perces masszázskezelés része a talpmasszázs is! Talpunk a legtöbbet igénybe vett részünk, folyamatos terhelésnek van kitéve, igazán járna neki a törődés! Ha sokat állsz, sokat mászkálsz, egy szakszerű talpmasszázs csodákra képes! Ortopédiai rendellenességek esetén is segíthet a fájdalom enyhítésében. A talpon számtalan ideg, izom és ér található, amelyek rendszeres masszírozásával megőrizhető egészségünk állapota.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: hétfő, szerda és csütörtök: 8-20 óra között

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

90 perces svédmasszázs talpmasszázzsal az exkluzív budai Dream Face Stúdióban

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére