-77% Black Friday akcióban! 15 napos gyalogos sárkányrepülés oktatás a Hármashatárhegy.hu jóvoltából

Hármashatárhegy.hu
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

13.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
199.999 Ft 77% 153.449 Ft
Hármashatárhegy.hu
Hármashatárhegy
info@extremtura.hu
06 20 804 0087
harmashatarhegy.hu/

Akció Leírása

Sajátítsd el a sárkányrepülés alapjait profiktól!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 46.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 13.000 Ft, a fennmaradó 33.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 15 napos gyalogos sárkányrepülés oktatás a Hármashatárhegy.hu jóvoltából

Fontos

  • Minimum 160 cm-es magasság feltétel
  • 18 év alatt szülői beleegyezés szükséges
  • Oktatás helyszine HHH reptér reggel vagy koraesti időpontban

A Hármashatárhegy.hu tapasztalt oktatói csapata vállalja, hogy néhány nap után megtapasztalhatod az önálló repülés élményét!

Ha még nem volt merszed kipróbálni a repülést, de mindig is vonzott az égbolt, akkor ezt az ajánlatod semmiképp se hagyd ki! Olyan élményben lesz részed, amit még évek múltán is mesélsz majd a barátaidnak, családtagjaidnak, s lehet, hogy egy életre szóló új szenvedélyt találsz magadnak!

A Hármashatárhegy.hu jóvoltából most egy 15 napos gyalogos sárkányrepülés oktatáson vehetsz részt hatalmas kedvezménnyel!

A tanfolyamon gyakrolati és elméleti kézpés folyik, amely a hivatalos startkönyvben vezetve hatóság álltal elfogadott jogosítást ad. A jogosítás megszerzésének feltétele legalább az elméleti és gyakorlati „A” vizsga letétele. Az oktatás során az egyik, talán legszabadabb repülési formát ismerheted meg!

Hármashatárhegy.hu

A Hármashatárhegy.hu profi és barátságos csapata felejthetetlen repülési élmény kínál Nektek, legyen szó motoros sárkányrepülésről, tandemről, siklóernyőzésről, sőt, akár oktatásra is benevezhetsz, ha érdekel ez a fantasztikus sport! A repülés általában valamelyik Budapest környéki repülőtérről indul, így madártávlatból csodálhatod meg gyönyörű fővárosunkat, a Duna kanyarulatait és a lenyűgöző látványosságokat!

Jó szórakozást kívánunk!

Hármashatárhegy
info@extremtura.hu
06 20 804 0087

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

15 napos gyalogos sárkányrepülés oktatás a Hármashatárhegy.hu jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.05.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@extremtura.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére