60 perces Hawaii Lomi Lomi masszázs az exkluzív budai Dream Face Stúdióban

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.330 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.500 Ft 30% 2.250 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Élvezd a Hawai Lomi Lomi masszázs jótékony hatásait!

A kupon teljes ára 5.250 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.330 Ft, a fennmaradó 3.920 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces Hawai Lomi Lomi masszázs az exkluzív budai Dream Face Stúdióban
  • Csak a Black Friday idején vásárolt kuponnal:
    • 15 perces levendulás, paraffinos kézápolás
    • 15 perces akupresszúrás gépi talpmasszázs

Amennyiben Te sem Hawaiiról származol és így nem születtél bele ebbe a gyógyító kultúrába, de szeretnél feltöltődni és jobban érezni magad a bőrödben, egy órára kizökkeni a mindennapi körforgásból és kicsit együtt hullámozni a tengerrel, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy kipróbálod a Lomi Lomi masszázst a Dream Face Stúdióban!

Ez a masszázs nagyon különbözik a hagyományos svéd masszázstól, itt az irány nem a szív felé irányul. A Lomi Lomi az egész test, szervezet energiaegyensúlyának stabilizálásán alapul. Bár az összes masszázsra igaz, de erre a technikára különösen jellemző, hogy az egyik legfontosabb a kezelés során a masszőrből áradó nyugalom és harmónia, mert ez hullámszerűen tovaterjed Rád.

Fontos a képzettség, a gyakorlat és az emberismeret is ahhoz, hogy a teljes testi, lelki feltöltődést el lehessen érni. De mindez elenyésző ahhoz képest, amit egy önmagával harmóniában lévő masszőr tud átadni pozitív energiájával. Ez az a masszázs, ahol a legközelebb hozzád a masszőr, mivel nemcsak tenyérrel, hanem teljes alkarral masszírozza át a tested, ezáltal nagyobb felületen, nagyon közelről érintkeztek. Ezért különösen fontos a harmónia, a nyugalom állapota.

A Lomi Lomo masszázs javasolt

  • ha stresszes állapotban vagy
  • ha lehangolt, rosszkedvű vagy hosszú ideje
  • ha serkentenéd a vérkeringésedet
  • ha szeretnéd enyhíteni az izomfeszültségeidet
  • ha szeretnél jól lenni

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces Hawaii Lomi Lomi masszázs az exkluzív budai Dream Face Stúdióban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére