-50% helyett -75%! 60 perces Marokkói masszázs teljes testre, kényeztető élmény a debreceni Barbara Masszázs jóvoltából a Főnix Csarnok közelében

BARBARA MASSZÁZS
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 75% 3.000 Ft
BARBARA MASSZÁZS
Debrecen, Szigligeti utca 14. Fszt/1.
ujnearanyibarbara@gmail.com
+36-30/338-3929
barbaramasszazsstudioja.blog.hu/

Akció Leírása

Ez a kupon teljes áron is megvásárolható, ami tökéletes megoldás, ha ajándékba szeretnéd adni. Igy helyszinen mar nem kell pluszba fizetni erre a szolgaltatasra. Az előleges és a teljes árú vásárlás között a Kosárban tudsz választani.

Egzotikus kényeztetés Marokkói masszázzsal Debrecenben!

Az ár tartalmazza

  • 60 perces Marokkói masszázs a Barbara Masszázstól
  • A KUPON EREDETI ÁRA 1.000 forint, melyből az Alkuponnak fizetendő 250 forint, a fennmaradó 750 forintot a helyszínen kell kiegyenlíteni.

A marokkói masszázs egy 60 perces, teljes testmasszázs marokkói fűszeres masszázsolajjal. A masszázsolaj felvitele után két kis recés aljú agyagkoronggal, amiket Makkának neveznek, bőrradírozást végeznek a kezelt bőrfelületen, ezután folytatódik a masszázs. A kezelés alatt hangulatos meditációs zene szól, hogy lélekben is az egzotikus tájakon érezhesd magad.

Barbara Masszázs

Újné Aranyi Barbara, a Barbara Masszázs Stúdió több évtizede dolgozik masszőrként Debrecen egyik legszebb és legnyugodtabb városrészében, a Nagyerdőn.

„Fiatal korom óta vonz az egészségügy, az emberek egészségének védelme, az emberekkel való foglalkozás és törődés, ezzel is elősegítve, hogy plusz dolgot kapjanak mindennapjaiknak megéléséhez rohanó, stresszel teli világunkban, melynek hatására feltöltődhetnek, kikapcsolódhatnak és javulhat a közérzetük és az egészségük. Úgy érzem, hogy ebben a hivatásban magamra találtam, s ez által maximális mértékben szolgálhatom az emberek egészségét. Pályafutásom elején többféle masszázstechnikát tanultam, van olyan közöttük, mely az izmokra fekteti a hangsúlyt, egy másik a nyirokrendszer működésén segít, valamint a stresszoldást célozza elsősorban, valamelyik a méregtelenítést, s a közérzetjavításon segít, a test fiatalságán túl a bőrápolásban, a bőr fiatalságának megtartásában is kulcsfontosságú szerepe van.”

Legyen szép napod!

Debrecen, Szigligeti utca 14. Fszt/1.
ujnearanyibarbara@gmail.com
+36-30/338-3929

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces Marokkói masszázs teljes testre, kényeztető élmény a debreceni Barbara Masszázs jóvoltából a Főnix Csarnok közelében

Fontos

Beváltható: 2021.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges: 06 (30) 338 3929 • A kezelés egy magánházban történik, nem szalonban • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
Oldal tetejére