-40% helyett -50%! HIFU alakformáló testkezelés a has területén az újpesti Medina Egészségcentrumban

Medina Egészségcentrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

49.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
100.000 Ft 50% 50.100 Ft
Medina Egészségcentrum
1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413
medinacentrum.hu/

Akció Leírása

Ez a kupon teljes áron is megvásárolható, ami tökéletes megoldás, ha ajándékba szeretnéd adni. Igy helyszinen mar nem kell pluszba fizetni erre a szolgaltatasra. Az előleges és a teljes árú vásárlás között a Kosárban tudsz választani.

Szabadulj meg a felesleges kilóktól HIFU testkezeléssel!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 49.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 12.670 Ft, a fennmaradó 37.230 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • HIFU alakformáló testkezelés a has területén az újpesti Medina Egészségcentrumban
  • Ingyenes orvosi felmérés

A HIFU kezelés során hegek és vágások nélkül, lokálisan szabadulhatsz meg a kellemetlen zsírpárnácskáktól! Olyan helyen is hatékony, ahonnan sem diétával, sem mozgással nem sikerült korábban lefogynod. Ajánlatunkkal most az újpesti Medina Egészségcentrumban teheted próbára a modern tudomány e csodáját, s fogyhatsz akár centiket is hasadból, hogy karcsúbb és magabiztosabb lehess!

Medina Egészségcentrum

A Medina Egészségcentrum a Medina-Vital Kft és Dr. Dutka Edina szakorvos közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás-egészségügyi tevékenységgel és menedzserszűréssel foglalkoztak.

Sok ezer páciens leleteinek diagnosztizálása során egyértelműen leszűrt tapasztalatuk az, hogy a betegek rendkívül kevés energiát, figyelmet fordítanak az egészségügyi állapotukra, és gyakran visszafordíthatatlan helyzetben találkoznak az egészségügyi szolgáltatással. Ismert tény, hogy a megelőzés mindig a legkisebb anyagi és időbeli ráfordítást igényel, de egyben a leghatékonyabb eszköz is. Ez az egészségügy területén különösen igaz. Mindezeket egybevéve különös figyelmet fordítanak pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatására, szakorvosi ellátására, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerüljenek további kezelésre, amennyiben szükséges. A hatékony betegellátás mellett megelőzési jellegű (életmód, mozgás, diéta) tanácsokat is adnak.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Jó egészséget kívánunk!

1047 Budapest Liszt Ferenc utca 6.
info@medinacentrium.hu
06 20 619 4413

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

HIFU alakformáló testkezelés a has területén az újpesti Medina Egészségcentrumban

Fontos

Beváltható: 2021.01.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 619 4413 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
Oldal tetejére