-28% helyett -35%! A Dunakanyar végigrepülése Girokopterrel, lélegzetelállító tájak és városok madártávlatból egy különleges repülő járgánnyal és profi pilótával - extra hosszú felhasználhatóság!

Nimbus Repülőklub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

44.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
69.000 Ft 35% 24.100 Ft
Nimbus Repülőklub
Budakeszi Farkashegyi repülőtér
pamacs@nimbusrep.hu
+36 20 777 9913
www.nimbusrep.hu/

Akció Leírása

Ez a kupon teljes áron is megvásárolható, ami tökéletes megoldás, ha ajándékba szeretnéd adni. Igy helyszinen mar nem kell pluszba fizetni erre a szolgaltatasra. Az előleges és a teljes árú vásárlás között a Kosárban tudsz választani.

Próbálj ki egy helikopterhez hasonló repülő alkalmatosságot és tekints le a felhők közül a mesés Dunakanyarra!

Az ár tartalmazza

  • A Dunakanyar végigrepülése Girokopterrel - Az Alkupon teljes ára 44.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 10.260 Ft, a fennmaradó 34.640 Ft-ot a szolgáltatónál kell rendezned!

Javasolt útvonal

  • Fahegy- Biatorbágy- Dorog- Esztergom- a Duna kanyargós folyása- Szentendre- János hegy- Budakeszi

Fontos

  • 2019. november 15. és 2020. március 15. között a repülés nem biztos, kérjük, egyeztess a szolgálatatóval!

A girokopter egy elsőre furcsa repülő járgány, amely a helikopterre és a repülőre egyaránt hasonlít, különleges elegye a kettőnek. Most Te is megtapasztalhatod, milyen ebben a nyitott járműben repülni a felhők felett, de néha azért nézz le, mert a csodálatos Dunakanyarban gyönyörködhetsz repülés közben. Persze, ha másfelé repülnél, csak beszéld meg a tapasztalt pilótával, s más tájakat is felfedezhetsz!

Nimbus Sárkányrepülő Klub

A Nimbus Sárkányrepülő Klub célja, hogy segítsen azoknak, akik szeretnének megismerkedni a sárkányrepülés élményével, legyen szó egyszeri sétarepülésről, vagy sárkányrepülő pilótaképzésről. Választhatsz sétarepülést motoros sárkánnyal Budapest, Pest megye vagy akár az egész ország területén, de a klub gyakori vendég légi bemutatókon is. A kínálatban szerepel légi fotó, látványfotó, ortofotó készítésének támogatása, illetve baráti, családi, céges rendezvények szervezése a sárkányrepüléssel a középpontban.

Jó szórakozást kívánunk!

Budakeszi Farkashegyi repülőtér
pamacs@nimbusrep.hu
+36 20 777 9913

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A Dunakanyar végigrepülése Girokopterrel, egy különleges repülő járgánnyal és profi pilótával

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.02.14.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 777 9913 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére