-20% helyett -44%! Gyorsan, kényelmesen! Online KRESZ-tanfolyam 10 óra kedvezményes vezetéssel az ATilos Autósiskola jóvoltából!

HORUS Szervező, Közvetítő Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

4.440 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 44% 11.010 Ft
HORUS Szervező, Közvetítő Kft.
06 (20) 203 81 73
www.atilos.hu

Akció Leírása

Jogosítványt szeretnél?

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 13.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.440 Ft, a fennmaradó 9.550 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • KRESZ online tanfolyam 
  • 10 óra vezetés kedvezménnyel

A KRESZ:

  • képzés
  • vezetéselmélet
  • szerkezeti ismeretek

Fontos

  • Az iskolában fizetendők a hatósági, és vizsgadíjak, az orvosi alkalmassági, valamint az elsősegélyvizsga összege, valamint regisztrációs díj: 9.990 Ft, elsősegély-tanfolyam dija, és vizsgadíj , kresz tananyag, vizsgakértésekkel, gyakorló kérdésekkel.
  •  A vezetési órák kedvezményének mértéke: 500 Ft/tanóra.

Úgy érzed itt az idő, hogy Te is volán mögé ülj?

Akkor ne habozz tovább, vágj bele a dologba! Rengeteg cég kínál különböző feltételekkel és kedzveményekkel KRESZ-tanfolyamot, de ajánlatunk mindegyiken túltesz! Szerezd meg jogosítványod könnyedén, a KRESZ-t online. Hogyan és hol?

Az Atilos Autósiskola jóvoltából egy kuponért cserébe Tied lehet egy online KRESZ-tanfolyam kedvezményes 10 óra vezetéssel, vagy elsősegély-tanfolyammal. A vezetést akár a sikeres KRESZ-vizsgád után egy nappal elkezdheted a város több csomópontján, Pesten és Budán. Az online KRESZ-tanfolyamot otthonról, akár egy nap alatt is elvégezheted, próbavizsga lehetőséget is biztosítanak, valamint ingyenesen tantermi elméleti pótórákat is igénybe vehetsz. Hétköznapi vagy hétvégi, illetve automata váltós gépkocsin való vezetésre is van lehetőség, a kupon teljesen tartalmát három hónap alatt teljesítheted.

A könnyen elsajátítható online képzésnek köszönhetően a lehető legkényelmesebben tudod átrágni magad a KRESZ-szabályokon, de ha ez mégsem menne, bármikor ingyenesen bekapcsolódhatsz a 7 alkalmas teljes tantermi képzésbe, vagy konzultáción vehetsz részt, hogy száz százalékosan felkészülten vágj neki a KRESZ-vizsgának. Az elméleti pótórák ingyenesek a vizsgák előtt.

Vásárlási feltételek:

  • A kupon felhasználható 2021.január 10-ig

A kupon jogosítvánnyal nem rendelkező, a jogosítvány átvételéig lévő teljes képzési szolgáltatást igénybe vevő személy részére használható fel
Helyszínek: Népliget, Határ út, Örs vezér tér, Újpest, Duna Pláza, Mexikói út, M3-as bevezető, Zugló, Cinkota, Köki, XI., Virágpiac
Stabil tudás, zökkenőmentes képzés
Próbavizsga-lehetőség
Konzultáció igénybevétele
Vásárold meg a kupont ajándékba
Készülj fel online, otthonodból, kényelmesen

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.01.10.-ig
Bejelentkezés: +36 1 338 31 93 és a +36 20 958 70 03 számon lehetséges, valamint a -megvásárolt kuponodat érvényesítés céljából küld el e-mail-ben: info@atilos.hu-ra. Egy személy egy kupont vásárolhat saját részre, de ajándékba bármennyit

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére