120 perces aromaterápiás tanácsadás a 4 elem segítségével, aromaterápiás kezelés

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.800 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 40% 10.010 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Kerülj harmóniába magaddal a Dream Face Stúdió „4 elem” aromaterápiás kezelésével!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 14.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.800 Ft, a fennmaradó 11.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 120 perces aromaterápiás tanácsadás a 4 elem segítségével, aromaterápiás kezelés az egyéni illatoddal és asztrológiai képletelemzéssel a budai Dream Face Stúdióban
  • Csak a Black Friday idején vásárolt kuponnal:
    • 15 perces levendulás, paraffinos kézápolás
    • 15 perces akupresszúrás gépi talpmasszázs

Mindannyian kevert elemekből állunk (tűz, föld, levegő, víz), de hogy az egyes elemek aránya mennyire van túlsúlyban a többi elem rovására, az mindenkinél egyéni. A négy elemnek – függetlenül attól, milyen jegyben születtél – összességében egyensúlyban és harmóniában kell lennie a testi, lelki szellemi egészség elősegítése és fenntartása érdekében. Ha nincs meg az egyensúly, az okozhat diszharmóniát, egy kibillent lelkiállapotot. Ilyenkor sokszor érezheted azt, hogy nem találod a helyed. Attól függően, hogy melyik elem van kibillent állapotban, kell a megfelelő illattal harmonizálni az egyensúlytalanságot.

Például a kibillent, túl sok tűz okozhat magas vérnyomást, dühöt, érzelmi kitöréseket és hisztérikus viselkedést is és még sok mást.  A tűz energia hiánya lehet a szenvedély hiánya is.

A víz elem hiánya nemcsak fáradtságot, hanem kedvtelenséget, motivációhiányt okozhat. Ha pedig túl sok víz energia van jelen, akkor érzelmileg kicsit túlcsordultunk, rosszabb esetben ez testünkön is már megjelenhet ödéma formájában.

A föld hiánya jelezheti a stabilitás, a racionalitás hiányát is például, a túl sok föld elem pedig sokszor az erősebb kontrollt. De mindig mindent holisztikusan kell szemlélni, így az egyes elemek egymáshoz viszonyított aránya az, ami mérvadó. Önmagában csak egy elemet kiragadni és arra megkeresni a megfelelő esszenciát nem lenne teljeskörű.

Minden elemet lehet harmonizálni megfelelő illattal, pl. kimerültség esetén tüzes borsmenta, szenvedély, tűz hiánya esetén pl. rózsa, ha nem tudsz stabilan jelen lenni, akkor vetiver, citrom és így tovább. Minden illatnak megvan a maga harmonizáló ereje, ezeket fogjátok a kezelés során kihasználni, hogy jobban legyél!

Minden esszenciának, illatnak megvan a maga tulajdonsága, rezgése. Kellő körültekintéssel és szakértelemmel könnyen meghatározhatóak azok az esszenciák, amelyek a hiány és vagy a többlet állapotra harmonizáló hatással bírnak. Jellemzően több esszencia együttese adja majd a kívánt hatást. Ezekből kerül majd az ultrahangos párologtatóba is, hogy aromatikusan is érezd a saját illatfelhődet. Az esszenciák oly tömények, hogy mindenképp hígítani kell őket frakcionált kókuszolajban és gyengédebb érintésekkel átáztatják vele a bőrödet, miközben a Hozzád illő illat harmonizáló hatását kifejti a kezelés közben.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

120 perces aromaterápiás tanácsadás a 4 elem segítségével, aromaterápiás kezelés az egyéni illatoddal és asztrológiai képletelemzéssel a budai Dream Face Stúdióban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére