Szilveszteri körutazás Malajziában, tengerparti pihenés Langkawin, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, reggelivel

Ajánlat kód: 44547
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.139.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44547

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Szilveszterezz egzotikus helyszíneken, Malajziában és Szingapúrban!

Időpont

  • 2024. december 27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy a Budapest-Kuala Lumpur és a Szingapúr-Budapest útvonalon, átszállással a Turkish Airlines járataival
  • Repülőjegy a Szingapúr-Penang útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
  • Repülőjegy a Penang-Langkawi útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
  • Repülőjegy a Langkawi-Kuala Lumpur útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
  • Szállás két éjszakára Szingapúrban, a 4*-os Orchard Hotel Singapore szállodában, kétágyas szobában
  • Szállás két éjszakára Penangon, a 4*-os Wembley St. Giles szállodában, kétágyas szobában
  • Szállás négy éjszakára Langkawin, a 4*-os Holiday Villa Langkawi szállodában, kétágyas szobában
  • Szállás két éjszakára Kuala Lumpurban, az 4*-os Melia Kuala Lumpur szállodában, kétágyas szobában
  • Bőséges büféreggeli minden nap
  • Transzferek különbusszal
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt
  • Helyi idegenvezető
  • Városnézés Szingapúrban, Penangon és Kuala Lumpurban, belépőkkel

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól/fő/nap
  • Javasolt szervizdíj: 70 USD/fő

Fakultatív programok

  • Fakultatív szigettúra Langkawin min. létszám 15 fő Helyszínen fizetendő 100 USD /fő

Program

december 27. péntek
Elutazás Budapestről isztambuli átszállással Kuala Lumpurba, a Turkish Airlines járataival (Budapest-Isztambul 20:20-00:30, Isztambul-Szingapúr 01:55-17:30).

december 28. szombat
Érkezés késő délután Szingapúrba, majd a szállás elfoglalása: Orchard Hotel Singapore 4*.

december 29. vasárnap
Szingapúr város neve szanszkrit eredetű, amely a 'simha' azaz oroszlán, és a 'pura' vagyis város szavakból ered. Ennek megfelelően lépten-nyomon oroszlánszerű szobrokba ütközünk, melyek közül a legismertebb a Merlion szobor, amely egy oroszlánfejű és haltestű mitikus lényt jelenít meg. Megnézzük Sir Stamford Raffles-nek is a szobrát, aki a városállam alapítója volt, illetve végig sétálunk a Clarke Quay-en, ami a város felkapott bulinegyede. Nem hagyhatjuk ki Little Indiát és a kínai negyedet sem, ahol betekintést nyerhetünk a közösségek kultúrájába és mindennapi életébe. Városnézésünk során feltétlenül ellátogatunk a híres Szingapúri botanikus kertbe, ahol az Orchidea Kertben varázslatos környezetben sétálva gyönyörködhetünk a több mint ezer különböző orchideafajban. Szállás Szingapúrban.

december 30. hétfő
Délelőtt folytatjuk a városnézést Szingapúrban, majd elutazás közvetlen járattal Penangra. Szállás Penangon a Wembley St. Giles Hotel 4*-ban.

december 31. kedd
Penang a legkarakteresebb ázsiai sziget, székhelye Georgetown pedig Malajzia egyik legérdekesebb helye, ahol egyes városrészekben évtizedekkel ezelőtt érezhetjük magunkat. Láthatunk régi kínai kereskedőházakat, keresztény, kínai és hindu templomokat, a gyarmati időszakból megmaradt épületeket, ebédre vagy vacsorára pedig ízletes helyi különlegességeket kóstolhatunk meg. Este fakultatív szilveszteri vacsora (részletek később). Szállás Penangon.

január 01. szerda
Délután elutazás repülővel Langkawira. Langkawi egy ritkán lakott trópusi sziget, gyönyörű tengerpartokkal, esőerdőkkel, magas hegyekkel. Szállás Langkawin: Holiday Villa Langkawi 4*.

január 02. csütörtök
Szabadidő és pihenés Langkawin.

január 03. péntek
Egész napos szabadidő Langkawin a tengerparton vagy a medencénél, vagy fakultatív Langkawi szigettúra. A program során megismerkedünk a Kilim folyó mentén elterülő mangrove láp természetes élőhelyével és vadvilágával. A hoteltől a kikötő felé utunk keresztülvisz egy úgynevezett maláj kampong falun, de látunk rizsföldeket, kaucsukfa-ültetvényeket és egzotikus gyümölcsöskerteket is, mígnem elérünk a kikötőhöz, ahol motorcsónakokra szállva csodáljuk meg a Kilim Nemzeti Park természeti szépségeit. Ellátogatunk egy helyi halászfaluba is, ahol megnézzük, milyen sokféle halat fognak a halászok hálóikban. Ebéd után az Oriental Village-be látogatunk, ahol duty free üzletek várnak ránk, majd napunk fénypontja következik. A Mat Chinchang hegyen függővasúttal 708 méteres magasságba kapaszkodunk fel, amelynek tetején lélegzetelállító látvány tárul elénk a szigetre és környezetére. A program ára: 100 USD/fő, helyszínen fizetendő, min. létszám 15 fő.

január 04. szombat
Szabadidő és pihenés Langkawin.

január 05. vasárnap
Délelőtt elutazás közvetlen járattal Kuala Lumpurba. Érkezést követően városnézés Kuala Lumpurban, amely során megismerjük a Függetlenség terét, Kuala Lumpur történelmi központját: itt található a gyarmati időkből fennmaradt Royal Selangor Club, az óratornyáról és mór építészetéről híres Abdul Szamad szultán-épület és a világ egyik legmagasabb zászlórúdja. Megnézzük a központi piacot, valamint a közeli Jamek mecsetet, amely annál a folyóösszefolyásnál található, amelyről a város a nevét kapta. Felmegyünk a Petronas-toronyba is, ahonnan páratlan a kilátás a maláj fővárosra. Szállás Kuala Lumpurban: Melia Kuala Lumpur 4*.

január 06. hétfő
Délelőtt folytatjuk a városnézést Kuala Lumpurban, majd délután ellátogatunk a Batu-barlangokhoz, amely kihagyhatatlan látnivaló, ha a fővárosban járunk. A központtól mintegy 13 km-re található barlangok híven tükrözik a Malajziában uralkodó vallási sokszínűséget, ahol a kínai, a hindu és a többségi muszlim közösség békében él egymással. A négy barlang a legfontosabb hindu szentély az országban, amit Murugannak, a háború istenének szenteltek, akinek hatalmas aranyszobra a bejáratnál őrzi a helyet. Szállás Kuala Lumpurban.

január 07. kedd
Kora reggel transzfer a repülőtérre, majd elutazás isztambuli átszállással Budapestre a Turkish Airlines járataival (Kuala Lumpur-Isztambul 09:55-16:00, Isztambul-Budapest 19:25-19:30).

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Szilveszteri körutazás Malajziában, tengerparti pihenés Langkawin, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
50 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére