Spanyol királyi városok, 4 napos körutazás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, az őszi szünetben

Ajánlat kód: 43115
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

279.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43115

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány Madrid, Toledo, Segovia!

Időpont

  • 2023. október 20-23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Madrid útvonalon, közvetlen repülőjárattal
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy db kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm) oda-vissza (a légitársaság poggyászszabályzatáról bővebben ezen a linken)
  • Három éjszaka szállás Toledóban, a középkategóriás Hotel Abad szállodában, kétágyas szobákban
  • Büféreggeli a szállodában
  • Városnézések Toledóban és Madridban
  • Különbuszos transzferek az utazás teljes időtartama alatt
  • Magyar nyelvű csoportkíséret az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft-tól/nap

Felár

  • Félpanziós ellátás 2 db vacsora hangulatos helyi éttermekben 30 000 Ft /fő
  • El Escorial és Segovia - fakultatív kirándulás Helyszínen fizetendő 80 EUR /fő
  • El Escorial és Segovia - fakultatív kirándulás gyermek (2-14 éves korig) Helyszínen fizetendő 50 EUR /fő
  • Elsőbbségi beszállás - Az elsőbbségi beszállás korlátozott számban érhető el (a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23 cm) 29 000 Ft /db
  • Feladott poggyász (max. 10 kg) 23 500 Ft /db
  • Feladott poggyász (max. 20 kg) 32 500 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás - Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását. 19 000 Ft /fő

Program

október 20., péntek

Elutazás Budapestről Madridba közvetlen repülőjárattal (16:15-19:45). Érkezés után transzfer Toledóba, szállás elfoglalása.

október 21., szombat

Reggeli után gyalogos városnézés Toledóban.  A korábbi főváros történelmi belvárosa szintén az UNESCO világörökség része, az itt évszázadokon keresztül együtt élő keresztény-, zsidó- és arab népesség (viszonylag) harmonikus együttéléséből pazar építmények születtek: jól megfér itt egymás mellett a keresztény katedrális, a zsidó zsinagóga és a muszlim mecset is. Főbb látnivalók: Alcázar, a korábbi királyi palota, a katedrális, Szent Tamás templom, Alcantara-híd, El Greco múzeum, Tránsito-zsinagóga.

október 22., vasárnap

Szabadidő Toledóban vagy egésznapos fakultatív kirándulás: Segovia és az El Escorial (helyben fizetendő, 80 EUR/felnőtt, 50 EUR/gyermek). Délelőtt a San Lorenzo de El Escorialba, a II. Fülöp építette egykori királyi kolostorpalotába látogatunk, mely elsősorban grandiózus méreteiről ismert. Később Segovia városába látogatunk, az egykor Genovával és Firenzével is vetélkedő városba, melynek jólétét az Amerika felfedezése után fellendülő textilipar alapozta meg. A régmúlt gazdagságának ma is látványos példái a városképet domináló monumentális gótikus katedrális és az Alcázar, az egykori uralkodói várkastély. De megszemléljük a város egy másik ékkövét a római kori vízvezetéket is, mely ugyanúgy világörökségi helyszín.

október 23., hétfő

Reggeli után kijelentkezés a szállodából és elutazás Madridba. Városnézésünk során meglátogatjuk a fényűző királyi palotát, a hatalmas Almudena katedrálist, tapasozhatunk a San Miguel piacon, de eljutunk a város egykori- és jelenlegi főterére, a színpompás Plaza Mayorra és az örökké élettel teli Puerta del Solra is. A város vibrálása, pezsgő sokszínűsége és gazdagsága magával ragadó, estefelé nehéz szívvel veszünk majd búcsút tőle. Transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre közvetlen járattal (20:30-23:45).

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Spanyol királyi városok, 4 napos körutazás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, az őszi szünetben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére