Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Luxus hajregeneráló kezelés VIP (Shiseido) termékekkel, és 3 alkalmas hajápoló bérlet Nyertes Zsuzsa szépségszalonjában: 15.700 Ft helyett 7.850 Ft, -50% kedvezmény

Luxus hajregeneráló kezelés VIP (Shiseido) termékekkel, és 3 alkalmas hajápoló bérlet Nyertes Zsuzsa szépségszalonjában: 15.700 Ft helyett 7.850 Ft, -50% kedvezmény
Merilyn II Szépségszalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

7.850 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.700 Ft 50% 7.850 Ft
Merilyn II Szépségszalon
Csillagvár Bevásárlóközpont - 1039 Budapest, Rákóczi utca 36.
06 (1) 250-8646
marilyn2szepsegszalon.hu/

Akció Leírása

Marilyn Monroe a gyönyörű aranyszőke haja nélkül olyan lenne, mint egy sziruposan kedves Doktor House, vagy egy kopasz Csubakka. Rá se ismernénk.

Marilyn Monroe előtt is büszkén felvállalnád a hajad?

A hajad sokat visel el érted. Fésülöd, formázod, kiteszed a napfény, a szennyeződések és az erős szél hatásainak. Időnként ráfér egy kis kényeztetés, nem?

Látogass el a népszerű színésznő, Nyertes Zsuzsa szépségszalonjába, és engedd át magad a luxus hajápolás élményének! A mostani alkunkban egy három alkalmas tápláló és regeneráló kezeléscsomagot ajánlok figyelmedbe.

  1. 1. alkalom: Hajszerkezet építés + hajmosás tápláló és ápoló termékekkel +szárítás
  2. 2. alkalom: Hajmosás tápláló és ápoló termékekkel +szárítás
  3. 3. alkalom: Hajmosás tápláló és ápoló termékekkel +szárítás

Mi az a hajszerkezet építés?

Ha a hajad megviselt, fénytelen, töredezett, vagy akár súlyosan károsodott, akkor ezért az ápoló kezelésért nagyon hálás lesz. Az ún. c.p.r. intenzív kezelés alig egyetlen óra alatt feltölti a hajszálaid élő táplálékkal, újjáépíti a hámot, és lezárja a hajvégeket. Így a hajad kezelhetőbb, erősebb, csodálatosan puha és lágy tapintású lesz.

A hajszépítő luxus a hajápoló szerekkel kezdődik…

A Shiseido termékcsalád Európa egyik legismertebb luxus szépségápolója. Abszolút VIP kategóriás, többek között Angelina Jolie is arcát és nevét adja hozzá. A kicsattanóan egészséges és gyönyörű hajadról kiváló összetétele gondoskodik. Egy szóval: jó választás!

… és sztároknak járó odafigyeléssel válik teljessé!

Érezd magad úgy, mint egy sztár, és élvezd, ahogy a hajad kényeztető és megszépítő kezelésben részesül, 3 alkalommal is!

„Nyertes Zsuzsa vagyok, színésznő, és a szépségápolás szerelmese. Életemben fontos szerepet játszik a harmonikus belső és külső: egészséges haj, gyönyörű, tiszta bőr és a kontrolált test. Hiszek benne, hogy odafigyeléssel és rendszeres ápolással felvehetjük a harcot az öregedés ellen, a fiatalságunk megőrzésért.”

* A kereskedőnek, vagyis a kupont beváltó cég képviselőjének bármikor joga van leállítani a kuponvásárlást. A korábban vásárolt kuponok temészetesen érvényesek, de újat vásárolni már nem lehet. Ezért ha érdekel az akció, ne várj a lejárat végéig!

Merilyn II Szépségszalon
Csillagvár Bevásárlóközpont - 1039 Budapest, Rákóczi utca 36.
06 (1) 250-8646

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalmas luxus hajkezelést a Marilyn2 szépségszalonban. Azt első alkalom c.p.r hajszerkezet építés, valamint mindhárom alkalommal hajmosás tápláló termékekkel és szárítás. Az eredmény: Hajad ragyogó és egészséges!

Fontos

  • Beváltható: 2011.08.04-tól - 2011.10.31-ig
  • Előzetes bejelentkezés szükséges
  • A kereskedő bármikor leállíthatja a kuponvásárlást!*

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére