Körutazás Grúziában 3-4*-os szállásokkal, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35537
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

479.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35537

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Grúziát, ahol mesés hegyeket hódíthatsz meg, finomakat ehetsz a grúz gasztronómia remekeiből és hangulatos történelmi városokban sétálhatsz!

Időpontok

  • 2024. május 06 - május 13.: , 479.000 Ft
  • 2024. június 17 - június 24 : , 479.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • repülőjegy és reptéri illetékek (utasonként 1 db kisméretű kézi-, valamint 1 db 20 kg-os feladható poggyásszal)
  • BBP biztosítás (EUB Air&Cruise TOP: 5.920 Ft)
  • közlekedés külön busszal, kisbuszokkal, helyi járművekkel
  • elhelyezés középkategóriájú (kb. 4*- 3*+os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel
  • magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 6.705 Ft (a bruttó alapárra)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 145 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)

Felár

  • Egyágyas felár: 89.000 Ft
  • 12-17 fő közötti felár: 15.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Kutaiszi – Gori – Tbiliszi

Elrepülés kora reggel Kutaiszibe a Wizz Air légitársasággal, érkezés a déli órákban, majd utazás Goriba, amelyet Grúzia legnagyszerűbb királya, Dávid király alapított a 11. században. Felkeressük a sziklákba vájt Uplistikhe barlangvárost, ahol a korai vaskortól a középkorig találunk különböző emlékeket. Továbbutazás Tbiliszibe. Vacsora. Szállás Tbilisziben.

2. nap: Tbiliszi

Reggeli, majd városnézés Grúzia fővárosában: ellátogatunk az óvárosba, séta Abanotubaniban, a fürdők kerületében, amely az iszlám építészet hatására a 17-18. században épült. Tbiliszi híres a kénes, gyógyhatású fürdőiről, a legenda szerint a város neve és alapítása is összefüggésben van a gyógyforrásokkal. A látnivalók többsége a város központjában található, a Kura folyó partján. A Narikala erőd falairól lélegzetelállító panoráma nyílik a környékre. Megtekintjük a Sioni katedrálist, a Szent Háromság templomot, a Shardeni utcát és a Béke hídját. Sétálunk a Rustaveli sugárúton.  A Mtsasminda-hegyre libegővel megyünk fel, ahonnét csodás panoráma nyílik a városra. Este megtekintjük a Flea piacot. Vacsora, szállás Tibilisziben.

3. nap: Ananuri – Gudauri – Kazbegi csúcs – Tbiliszi

Reggeli, majd utazás a grúz hadiúton, a Kaukázus hegyvonulatai között fekvő Ananuri erődhöz. Továbbutazás Gudauri síparadicsomon és a hágón keresztül Stephantsmindába, ahonnan felsétálunk vagy dzsipekkel felmegyünk a Gergeti Szentháromság templomhoz. A hegy lábánál fekvő templomból fenséges kilátás nyílik a Kazbegi 5047 méter magas hegycsúcsra. Vacsora. Szállás Tbilisziben.

4. nap: Signagi – Kakheti – Gremi – Nekresi – Telavi

Reggeli után utazás a fallal és 28 őrtoronnyal körülvett Signagi városába, ahonnan nem messze találhatjuk Bodbe Szent Nino kolostorát, innen csodálhatjuk meg a környező Alazani-völgyet a legjobb grúz borvidékekkel és háttérben a Nagy-Kaukázus csúcsaival. Utazás a Kakheti régión keresztül, mely Grúzia borászatáról híres. Meglátogatjuk a Khareba bor alagutat, ahol két különböző bort is megkóstolhatunk. Megtekintjük a Nekresi erődöt és a Gremi kastélyt, majd továbbutazunk Telaviba. Vacsora és szállás Telaviban.

5. nap: Alaverdi – Tsinandali – Tbiliszi

Reggelit követően meglátogatjuk Telaviban a piacot, majd elutazás a 11. században épült Alaverdi Katedrálishoz, mely egyike Grúzia négy Nagy Katedrálisának. Utazás Tsinandaliba, ahol egy gyönyörű kert, múzeum és borospince található, mely a Chavchavadze család tulajdona, aki híres 19. századi költő és a közéleti személyiség volt az országban. Megtekintjük az Ikalto Akadémiát és Shuamta kolostor komplexumot. Visszautazás Tbiliszibe a Gombori hágón keresztül. Vacsora és szállás Tbilisziben.

6. nap: Tbiliszi – Mtskheta – Gelati – Tskaltubo

Reggelit követően visszautazás Kutaiszi felé. Útközben megállunk az UNESCO Világörökségek részét képező Mtskheta városában, mely egykor a Grúz Királyság székhelye volt. Megtekintjük a Svetikhoveli katedrálist és a Samtavro kolostort. Folytatjuk utunkat. Meglátogatjuk a Gelati kolostoregyüttest, mely szintén az UNESCO Világörökségek részét képezi. Vacsora. Szállás Tskaltuboban.

7. nap: Kutaiszi – Bagrati – Sataplia barlangrendszer – Tskaltubo

Reggeli, majd felfedezzük Kutaiszi óvárosát, a Bagrati katedrálist és a Sataplia barlangokat. A Sataplia természetvédelmi terület erdős, hegyes vidék. Az itt található öt barlang közül az egyik egy csodálatos, 600 méter hosszú karsztbarlang, melynek fő ékessége a kupola alakú csarnok. Vacsora. Szállás Tskaltuboban.

8. nap: Kutaiszi – Budapest

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre a Wizz Air légitársasággal.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás Grúziában 3-4*-os szállásokkal, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére