Kirándulás Zeusz földjén, Görögországban, busszal, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44506
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 44506

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Görögországot!

Időpontok

  • 2024. Július 03 - 09.: , 299.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást + 1 vacsora
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítást
  • Belépők ára: kb.: 70 € fakultatív kirándulások

Felár

  • Egyágyas szoba felára 127.000 Ft
  • Fakultatív vacsora (4 alkalom) 27.000 Ft

Program                  

1. NAP: PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – SZEGED – SZABADKA – NIS

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindkét útvonalon további felszál­lási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után az M5-ös autó­pályán haladunk dél felé. Kecskeméten, Kiskunfélegyházán és Szegeden felszállási lehetőség. Röszkénél határátlépés Szerbiába, városnézés Szabadkán. Ez a város Paliccsal együtt a Monarchia idején kedvelt üdülőhely volt, mivel a közelé­ben található a Palicsi-tó. Megtekintjük a fő nevezetességeket. A Városháza és az elötte lévő főtér. Folytatjuk városnézésün­ket a klasszicista Népszínházzal, végigsétálunk a Korzón, meg­tekintünk egy gyönyörű palotát és a zsinagógát. A szabadkai Jakab és Komor téri zsinagógát 1902 szeptemberében, a zsidó nagyünnepek alkalmával szentelték fel, ekkor vehette birtokába a szabadkai zsidóság. Építészei Komor Marcell és Jakab Dezső budapesti műépítészek voltak, akik az épületet a magyar sze­cesszió stílusában álmodták meg. Pár éve szépen felújították. Városnézésünk után keresztül utazunk a Vajdaságon és Belgrád érintésével érkezünk Nis környékére. Szállás, vacsora.

2. NAP: ÉSZAK-MACEDÓNIA – THESSZALONIKI – PARALIA

Reggeli után folytatjuk utunkat, Észak-Macedónián áthaladva a kora délutáni órákban érkezünk Görögországba. Thesszalonikibe érve buszos városnézés, majd rövid séta Észak-Görögország leg­nagyobb városában. A Fehér torony a város legismertebb látvá­nyossága. XVIII. században „Oroszlántorony” majd „Kalamaria erőd” néven volt ismert, majd a XIX. században a „Janicsárok tornya” és a „Véres torony” néven híresült el. Az elnevezést azért kapta, mert börtönként szolgált és a janicsárok gyakran itt végezték ki a foglyaikat. 1890-ben zsidó foglyok fehérre meszel­ték a tornyot, hogy így visszaszerezzék szabadságukat. Azóta nevezik Fehér toronynak. Ezt követően már csak rövid ideig volt börtön, jelenleg múzeum. A környéke a város egyik legpezsgőbb hangulatú központja. Este érkezünk Paraliaban lévő ***-os szál­lodánkhoz 5 éjszakára. Szállásunk szép központi fekvésű hotel, közvetlen környéke telis-tele van éttermekkel, ahol változato­san tudnak vacsorázni. A szállodától kb. 350 m-re van a homo­kos tengerpart. Itt a vízi sportokat is ki lehet próbálni, továbbá lehet napozóágyakat és napernyőket bérelni.

3. NAP: PIHENÉS

Egész nap sportolási lehetőség vagy fürdés, pihenés a tengerparton, illetve a szállodánkban. Este elegendő jelentkező esetén részt vehetünk egy zenés-táncos görög esten, ahol megismer­kedhetünk a görög konyhával és a szirtakival. Zenés-táncos görög est vacsorával: 35 €.

4. NAP: PARALIA – OLIMPOSZ – PARALIA

Délelőtt folytatjuk Görögország megismerését. Autóbuszunkkal elmegyünk a görög mitológiából is ismert Olimposz hegy meg­tekintésére. Az Olimposz hegység több mint 200 millió éve for­málódik Görögország területén. Legmagasabb csúcsa a Mitikas 2.918 méter magasról tekint le Pieria megyére és az Olimpos Riviéra part menti településeire. A hegy az akkori vallás sze­rint a 12 ókori Isten lakhelyéül szolgált. Az ókorban több város és templom is volt a környéken. A tengerparttól több mint 950 m-t emelkedünk a kilátóig, ahonnan gyönyörködhetünk a tájban. Reméljük, felhők nem árnyékolják be a mesés kilátást. Aki a kirándulás helyett a szállodában akar maradni, természe­tesen azt is lehet, ők kellemesen tölthetik napjukat a tengerpar­ton. Délután érünk vissza szállásunkra, majd fürdés, pihenés a strandon. A helyszíni kirándulások, programok sorrendje módo­sulhat a helyi partner szervezésének megfelelően.

5. NAP: PARALIA – METEORÁK – PARALIA

Reggeli után, aki akar, fürdik, napozik az aranysárga színű homokos tengerparton, de van egy fakultatív programjavasla­tunk is. Jöjjenek, tekintsék meg velünk az UNESCO Világörökség Listáján is szereplő Meteorákat. A sziklaszirtekre épített kolos­torok a világ egyedülálló látványosságai. A Meteorákon huszon­négy bizánci kolostor található, melyek mindegyike 600 évnél idősebb. A környék ennek köszönhetően igen híres zarándok­hellyé vált. 1920-ig ezeket az épületeket csak létrákon lehe­tett megközelíteni. A létrák egyenként 30 méteresek, vagy ennél magasabbak voltak, némelyeket a sziklákhoz rögzítették. Az első világháborút követően, különösen az 1960-as évektől új utat építettek Kalambakától a kolostorokig. A kolostorok közül ma már csak hatot használnak a szerzetesek. Hosszú, sziklába vájt lépcsősorokon és a mély szakadékokat átívelő hidakon bárki elérheti az épületeket. Két kolostor megtekintése szerepel prog­ramunkban. Ezt követően egy ikonfestő műhelyt keresünk fel, ahol emléktárgyak vásárlására is lesz lehetőség. Késő délutáni órákban érkezünk vissza a szállodába. Meteorák kirándulás (belépővel, jelentkezés a helyszínen): 35 €.

6. NAP: PIHENÉS

Egész nap sportolási lehetőség vagy fürdés, pihenés a tenger­parton, illetve a szállodánkban.

7. NAP: GÖRÖGORSZÁG – BUDAPEST

Korán reggel hidegcsomaggal indulunk Észak-Macedónián és Szerbián keresztül hazafelé. Határátlépések időtartamá­nak függvényében Szeged után Budapestre érkezés várhatóan 21 óra körül. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szál­lítunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Zeusz földjén, Görögországban, busszal, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére