Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Kényeztetés vagy gyógyítás? A reflexológia kívülről relaxáló TALPMASSZÁZSNAK tűnik, ám valójában a teljes testedre kiterjedő harmonizáló hatású gyógymód, most 1600 Ft!

Kényeztetés vagy gyógyítás? A reflexológia kívülről relaxáló TALPMASSZÁZSNAK tűnik, ám valójában a teljes testedre kiterjedő harmonizáló hatású gyógymód, most 1600 Ft!
Szabó István gyógymasször
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.600 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 60% 2.400 Ft
Szabó István gyógymasször
1114 Budapest, XI. ker. Bukarest utca 3.
(06-20) 423-78-08
www.andaba.hu

Akció Leírása

Az egészség a test, a lélek és a szellem harmonikus működését feltételezi. Mai felgyorsult világunkban sajnos egyre kevesebb idő és energia jut a betegségek megelőzésére, kivédésére – s bár a nyugati orvoslás mellett számos alternatív módszer is rendelkezésünkre áll, mégis egyre romlik egészségi állapotunk.

A talpmasszázst ősidők óta alkalmazzák, s akárcsak a természetgyógyászat többi ága, évezredek óta kíséri az emberiséget. Segítségével aktivizálni tudjuk a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálhatjuk testünk működését, képet kaphatunk az esetleges elváltozásokról, betegségre utaló jelekről.

Talpunkon, akárcsak egy részletes térképen, fellelhető az összes létfontosságú szervünk, így egy szakavatott reflexológus könnyedén nyújthat részletes felvilágosítást szerveink pillanatnyi állapotáról, esetleges megváltozott működéséről, betegségek előjeleiről. A szervek testbeli elhelyezkedésének megfelelően a talpon olyan pontok találhatók, melyek összefüggésben vannak a különböző szervekkel, s e reflexpontok ingerlésével, masszázsával a központi idegrendszeren keresztül megfelelő energetikai állapotba hozhatjuk szerveinket, segíthetjük harmonikus működésüket.

A masszírozás serkenti a sejtanyagcserét, a nyirokkeringést, ezáltal a lerakódott salakanyagok kiürülését, erősíti az immunrendszert, harmonizálja a szervek működését, oldja a feszültséget, fájdalomcsillapító hatása is ismert.

Tekintettel arra, hogy talpmasszázst nem javasolt saját magunknak végezni – az energiák megfelelő áramlásának biztosítása miatt, mindenképpen bízzuk ezt reflexológus szakemberre.

40 percet mindenki áldozhat az egészség oltárán – ha eddig nem tetted volna, most kipróbálhatod az „Andaba” masszázs szalonban az egyik legősibb egészség megőrző módszert!

Szabó István gyógymasször
1114 Budapest, XI. ker. Bukarest utca 3.
(06-20) 423-78-08

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A kuponnal egy profi talpmasszőr kezei alatt egy 40 perces frissítő talpmasszázson vehetsz részt, amely után energikusnak érzed majd magad, hiszen a reflexológiás pontok masszírozása beindtja az öngyógyító folyamatokat

Fontos

  • A kupon beváltható: 2011.10.05-2011.10.31
  • Előzetes bejelentkezés szükséges!
  • A kezelés ruhában történik!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére