Katalóniai képeslapok, 4 napos városnézés Barcelonában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, az őszi szünetben

Ajánlat kód: 43114
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

259.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43114

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a katalán fővárost, Barcelonát!

Időpont

  • 2023. október 20-23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Barcelona útvonalon, közvetlen repülőjárattal
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy db kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm) oda-vissza (a légitársaság poggyászszabályzatáról bővebben ezen a linken)
  • Három éjszaka szállás a középkategóriás Catalonia Sagrada Familia szállodában, kétágyas szobákban
  • Büféreggeli a szállodában
  • Autóbuszos-gyalogos városnézés Barcelonában
  • Különbuszos repülőtéri transzferek Barcelonában
  • Magyar nyelvű csoportkíséret az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft-tól/nap

Felár

  • Gironai kirándulás Helyszínen fizetendő 80 EUR /fő
  • Grionai kirándulás gyermek ár (3-14) Helyszínen fizetendő 50 EUR /fő
  • Látogatás a Sagrada Familiában felnőtt ár Helyszínen fizetendő 40 EUR /fő
  • Látogatás a Sagrada Familiában gyermek ár (3-14) Helyszínen fizetendő    30 EUR /fő
  • Feladott poggyász (max. 10 kg) 28 000 Ft /db
  • Feladott poggyász (max. 20 kg) 36 000 Ft /db
  • Elsőbbségi beszállás - Az elsőbbségi beszállás korlátozott számban érhető el (a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23. 36 000 Ft /db
  • Ülőhelyfoglalás - Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását. 19 000 Ft /fő

Program

október 20. péntek

Elutazás Budapestről Barcelonába a Wizz Air közvetlen repülőjáratával (17:30-20:10). Érkezés után különbuszos transzfer a szállodába, szobák elfoglalása.

október 21. szombat

Reggeli után egésznapos autóbuszos-gyalogos városnézés Barcelonában. Fontosabb látnivalók: Plaça de Espanya, Montjuic hegy ahol az 1929-es világkiállítást és az 1992-es Olimpiát is tartották, megállókkal a Nemzeti Palotánál és a kilátónál. Innét haladunk tovább a kikötönegyed irányába, Kolumbusz-szobor, Ramblas, strandok, Güell Park (belülröl is), Sagrada Familia, Paseo de Grácia sétány, Casa Mila, Casa Battló.

október 22. vasárnap

Délelőtt szabadprogram, javasoljuk, hogy látogassanak el a tengerparton található tengeri akváriumhoz vagy tekintsék meg a Picasso vagy a Miró Múzeum színvonlalas kiállításait. Délután fakultatív programlehetőség: látogatás a Sagrada Familiában  (csoportos fakultatív program): 40 EUR/felnőtt, 30 EUR/gyermek. Barcelona legismertebb jelképét kívülről már megtekinthettük utunk során, itt az idő, hogy belülről is csodájára járjunk. A város legismertebb szülöttje, Gaudi által megálmodott szentély szinte forradalmasította korának építészetét, semmi addigihoz nem hasonlítható látásmódjával, forma- és színvilágával. Alig várjuk, hogy elkészülte után is láthassuk majd úgy 2026 tájékán.

október 23. hétfő

További egyéni ismerkedés a várossal vagy fakultatív programlehetőség:

Girona, Katalónia ékköve (csoportos fakultatív program) 80 EUR/felnőtt, 50 EUR/gyermek. A középkori városfallal körülvett település gazdag múltjára a római, a mór és a zsidó kultúra is befolyással volt. A 14-15. századi épületek a keskeny kis utcák mentén sorakoznak, a  több korszakon át épült katedrális mellett pedig kerttel körülvett, csendes kolostorokra is bukkanhatunk. A zsidó-negyed Spanyolország egyik legjobban megőrzött középkori városrésze, az arab-negyedben pedig egy korabeli fürdő vár felfedezésre. Sétánk után szabadidő keretében barangohatunk és fedezhetjük fel ezt a különlegesen egyedi ékkövet. Betérhetünk egy múzeumba vagy megpihenhetünk az óváros egy hangulatos kávézójában. 

Este transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre (20:20-23:00).

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Katalóniai képeslapok, 4 napos városnézés Barcelonában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, az őszi szünetben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére