Tartós henna szemöldökfestés a Spell Szépségszalonban

Spell Szépségszalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

750 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.500 Ft 34% 1.530 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Spell Szépségszalon
1144 Budapest Vezér út 59/B
molnar.mayer@gmail.com
06 30 987 0218

Akció Leírása

Újítsd meg szemöldöködet tartós henna festéssel!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 2.970 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 2.220 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Tartós henna szemöldökfestés a Spell Szépségszalonban

Fontos

  • Az ár szemöldökformázást és –szedést nem tartalmaz, de a helyszínen felár ellenében kérhető.
  • Tartósan megfogja a szemöldök alatti bőrt, ezáltal divatos, sminkelt szemöldöktetováláshoz hasonló, de természetes hatású eredményt ad.
  • Már 7 árnyalatban választható.
  • A minőségi forrásból származó, tiszta hennának nincs káros hatása.

A szemöldökhenna használatával rendkívül tartós és élénk árnyalatokat kapunk. Tartóssága a bőrön akár 14 nap, a szemöldök szálakon 6 hét. Innovatív formulájú szemöldökfesték, amely hiánypótló a szemöldökfestés és formázás világában.

A CC Brow Henna szemöldökfesték színárnyalatai tökéletes alternatívát kínálnak a hagyományos szemöldökfestéshez, anélkül, hogy ammóniát vagy hidrogén-peroxidot tartalmazna. A normál szemöldökfestés tartósan csak a szőrt színezi.

A legtöbb esetben a hölgyek arra panaszkodnak, hogy a bőrt csak pár napig színezi a festék, ezért az azzal kialakított forma sajnos hamar eltűnik. A CC Brow Henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos kezelésétől függően akár 14 napig is tarthat.

Ajánlott a szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és a kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a divatos púderes és az ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők.

Spell Szépségszalon

A Spell Szépségszalonban a hajkoronád elkészítése mellett a kezeidet is kezelésbe veszik. Professzionális szolgáltatásaikat családias hangulatban élvezhetitek! Tizenéves tapasztalattal állnak a szépülés szolgálatában, mind a konzervatívabb, mind a modern, vad elképzelések megvalósításában. Álmodd meg elképzeléseidet és a Spell Szépségszalonban megvalósítják az álmaidat!

Legyen szép napod!

1144 Budapest Vezér út 59/B
molnar.mayer@gmail.com
06 30 987 0218

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Tartós henna szemöldökfestés a Spell Szépségszalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, hétköznap 9-19 óra között: 06 (30) 987 0218 • Az időpont lemondása, módosítása 24 órán belül csak felár (30%) fizetése esetén tehető meg! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
32 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére