Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Furcsa tüneteid vannak? Felkészülnél a jövőre? Ismerd meg magad sejtszinten a lábujjadtól a fejed búbjáig! Teljes testfelmérés biorezonanciával: -70%

Furcsa tüneteid vannak? Felkészülnél a jövőre? Ismerd meg magad sejtszinten a lábujjadtól a fejed búbjáig! Teljes testfelmérés biorezonanciával: -70%
Gyógyerő Egészségközpont
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.000 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 70% 7.000 Ft
Gyógyerő Egészségközpont
1055 Budapest, Balaton u. 25.
06 (20) 422 2900
www.gyogyero.hu/

Akció Leírása

Nézem a tévét, és elvágyódom. Utazós műsor, nyugatról. Arról beszél, hogy napról napra egyre többen követik az úgynevezett „Slow life” mozgalmat. Te ismered?

Ez a mozgalom alig pár éve nőtte ki magát a földből, és mint egy vagány újszülött, szépen bemutatott „korunk felgyorsult életvitelének”. A hadüzenet egyszerű: Ha megteheted, válaszd a lassabbat, mert értékesebb és tovább tart!

A futószalagos termékek helyett válasszuk az egyedit. Örök autózás helyett sétáljunk, mert jót tesz az egészségednek. Néha menjünk ki a természetbe, és élvezzük az életet. Gyorséttermek helyett főzzünk valami finomat.

És a legfontosabb: Néha álljunk meg, és foglalkozzunk önmagunkkal!

Én is erre buzdítalak téged. Áll meg egy kicsit, szakadj ki az örökös rohanásból, és nézz mélyen magadba. Szó szerint, vizsgáld meg magad egészen sejtszintig! Voltál már úgy, hogy „Ha ezt előre tudtam volna, biztos máshogy csináltam volna…”?

A tudás felszabadít! Ha tudod, milyen betegségekre, öröklött hajlamokra számíthatsz, vagy hogy milyen folyamatok indultak el már benned, a te kezedben van a döntés lehetősége. Magad döntheted el, mi az, ami fontos, és mire fogsz reagálni. És a megvalósításhoz, az életed jobbá, egészségesebbé tételéhez is kapsz segítséget!

Hogyan működik a biorezonanciás állapotfelmérés?

Testünk elektromágneses jeleket bocsájt ki, amit egy érzékeny gép segítségével érzékelni lehet. Az egészséges folyamatos harmonikus jeleket bocsájtanak ki, ellenben a rendellenes, nem egészséges területektől disszonáns jeleket kapunk. Így, mint egy hibakereső detektorral megvizsgálhatjuk a teljes testet, és fényt derítünk a problémákra.

A mérés menete: Egy rövid beszélgetés után 5 érzékelő kerül fel a csuklókra, a bokákra, és a fejre. Ez után 5 - 8 perc alatt lezajlik a kb. 7000 adat bejuttatása a szervezetbe, illetve a válaszreakciók rögzítése. A kijelzett értékekről egy színkód rendszer segítségével rögtön megállapítható, hogy megfelelőek-e. Itt együtt, egy beszélgetés során feltérképezitek a lehetséges problémákat, veszélyforrásokat, majd egy tanácsadás következik.

Ismerd meg a tested korlátait gyorsan, egyszerűen, megbízhatóan, 70% kedvezménnyel! ;)

* A kereskedőnek, vagyis a kupont beváltó cég képviselőjének bármikor joga van leállítani a kuponvásárlást. A korábban vásárolt kuponok temészetesen érvényesek, de újat vásárolni már nem lehet. Ezért ha érdekel az akció, ne várj a lejárat végéig!

Gyógyerő Egészségközpont
1055 Budapest, Balaton u. 25.
06 (20) 422 2900
Bejelentkezés: H-P 8.00-12.00
Nyitva tartás: H-P 8.00-12.00
és 13.00-18.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A kuponoddal egy teljes testre kiterjedő, problémafeltáró biorezonanciás állapotfelmérésen tudsz részt venni, ahol fény derül az esetleges problémáidra, és a jövőbeli veszélyforrásokra is

Fontos

  • Beváltható: 2011.08.02-tól - 2011.10.31-ig
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Egy kupon egy fő kezelésére váltható be
  • Csak előzetes bejelentkezés után
  • A kereskedő bármikor leállíthatja a kuponvásárlást!*

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére