Fatima szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'

Fatima szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'
Termék Bolt
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

6.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.790 Ft 10% 800 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Termék Bolt
bolt@termekbolt.hu
+36 1 490-0010

Akció Leírása

"Súlyos" érvek a hagyományos kávéfőzők mellett. Mitől lesz egy kávé olyan finom, melyet egy olasz is élvezettel iszik meg?
Egy csésze kávé igazán csak akkor élvezhető, ha elkészítése során a főzési idő hossza és a főzés hőmérséklete megfelelő. Kutatások szerint az ideális főzési hőmérséklet 90-96 fok között van. A megfelelő főzési hőmérséklet elősegíti, hogy a kávé a lehetőség szerint leginkább megőrizze aromáját, valamint ízének maximális érvényesülése biztosítva legyen. Ahhoz, hogy a hagyományos kávéfőzőkkel ezt a főzési hőmérsékletet elérjük, a kávéfőzőgépnek nagy tömeggel kell rendelkeznie. A kis tömegű kávéfőzők és számos elektromos kávéfőzőgép is, a kedvezőtlen hőeloszlás miatt, alacsonyabb hőmérsékletű vizet nyom át a kávén. A lefőzött kávé hamar kihűl, elveszti élvezeti értékét. A nehezebb kávéfőzők lassabban melegszenek át, így a bennük lévő víznek van ideje elérni a megfelelő főzési hőfokot. Lefőzés után tovább tartják a kávét az optimális 60 fok körüli hőmérsékleten.

A lefőzés idejének hossza is meghatározó szerepet játszik a maximális íz és a kiegyensúlyozott aroma elérésében. Sem a túl sokáig, sem a túl gyorsan főzött kávé nem lesz igazán élvezhető.

Természetesen a jó végeredményhez megfelelő alapanyag is szükséges, mely a jó minőségű, közepesen durvára őrölt kávé.

Az ÉDESKETTES kávéfőző tervezésénél a fentieket a legmesszebbmenőkig figyelembe vettük. Nagy tömege biztosítja a megfelelő főzési hőmérsékletet, egyedi tölcsérkialakítása optimális víz-gőz keveréket nyom a kávén keresztül. A kávé krémesen gőzölögve jut a felső részbe, ahol hőmérsékletét tovább megőrzi.

Tulajdonságok:
- Anyaga:
 fém, porcelán

- Mérete: 20 cm magas; 15cm széles füllel, átmérője: 5 cm
- Doboz mérete: 16,5 x 12 x 9,5cm
- Bruttó súlya: 800 g
- Nettó súlya: 750 g


Eredeti Szarvasi kávéfőző


Használható: gáz-, elektromos-, kerámialapos tűzhelyen

Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Első használat előtt tisztítsa ki hideg vízzel a kávéfőzőt. Először készítsen egy vagy két kávéfőzőnyi kávét, ezeket öntse ki. Tiszta víz és szódabikarbóna használata javasolt.

bolt@termekbolt.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Fatima szarvasi kávéfőző 2 személyes, porcelán 'Édes Kettes'

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

Akár 30 napos elállás indoklás nélkül.

Fizetési módok: bankkártya, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére