Csokoládés élmény gyerekeknek - csokoládé kurzus kicsiknek az Ars Socolata jóvoltából

Ars Socolata
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.260 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.900 Ft 34% 5.000 Ft
Ars Socolata
1201 Budapest Nagysándor József utca 45-47.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822
arssocolata.com/

Akció Leírása

A legjobb ajándék gyerekeknek, ha elkészíthetik saját csokikölteményeiket!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.260 Ft, a fennmaradó 7.640 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Csokoládés élmény gyerekeknek - csokoládé kurzus kicsiknek az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

  • A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek, vegánoknak valamint fogyókúrázóknak is, hiszen vegán étcsokoládé és cukormentes, maltitollal édesített belga tejcsokoládé is lapul a raktárban. Erre vonatkozó igényedet kérjük, jelentkezéskor jelezd!

Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden gyermek résztvevő elkészítheti álmai táblás csokiját, bonbonjait, csokifiguráit vagy csokinyalókáit. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.

A gyerekek megismerkednek a csokifajtákkal és megkóstolják őket. Betekintést nyernek a csoki történelmébe. Megtanulják, mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé. Profi csokoládémesterek által használt polikarbonát formát használhatnak. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált tejcsokoládéból a táblás csokiformát, amely egy különleges élmény. Bátran kísérletezhetnek a kicsik a feltétek tengerében: a francia drazsé, cukorszórat, mályvacukor, liofilizált gyümölcs, aszalt gyümölcs, csokoládépasztilla mind-mind remek választás lehet. A kb. két órás kurzus kis résztvevői nemcsak megtanulják a fortélyokat, valamint csokoládét öntenek és díszítenek, hanem a program végén ízletes csokoládéval és kis csokoládékészítő mesterként térnek haza.

Természetesen elismerő oklevél is jár minden szorgos kezű kis résztvevő számára.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A gyerekek sikerének garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

Ars Socolata

„A csokoládé művészete. Mottónk leírja a művészet iránti szenvedélyünket. Minden alkotásunk valódi műremekké válik miközben a lelkünket és szívünket csokoládéba öntjük. Szeretnénk most Veled is megosztani ezt az egyedülálló életérzést. Olyan speciális megoldásokat tudtunk kifejleszteni, amelyeket más manufaktúrák a legtöbb vevő számára nem tudnak felkínálni, csak nálunk találhatják meg vevőink.

Világszinten egyedülálló, hogy 100%-osan természetes, adalékanyagmentes módon kandírozott teljes virágzatot állítson elő egy manufaktúra. Specializálódtunk egyedi ajándékok készítésére is, mint pl. csokoládé serlegek és érmék, “Tervezd magad csokik”, egyedi fényképpel vagy felírattal készült csokoládéajándékok.

Családi tulajdonú cég vagyunk, amit nem akarunk soha feladni, hiszen csak így tudjuk Nektek az igazi Ars Socolata minőséget garantálni. Küldetésünk, hogy kivételes és csúcsminőségű csokoládét teljes mértékben kézműves módon állítsunk elő, ami mechanizált módszerekkel nem reprodukálható. Ez a garancia arra, hogy kis családi vállalkozásunkból mindig 100%-os minőségű, prémium belga csokoládé alapanyag felhasználásával készült kézműves csokoládé érkezik Hozzád.”

Legyen szép napod!

1201 Budapest Nagysándor József utca 45-47.
arssocolata@gmail.com
06 30 291 1822

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Csokoládés élmény gyerekeknek - csokoládé kurzus kicsiknek az Ars Socolata jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2021.05.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 291 1822 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére