Bőrfiatalítás felsőfokon hidroabrázió krio terápiával és orvosi tisztaságú illóolajos masszázzsal az I. kerületi Catwalk Salonban

Catwalk Szépségszalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.500 Ft 31% 4.510 Ft
Catwalk Szépségszalon
I. Kerület Batthyány utca 49.
+ 36 30/601-80-70
www.catwalkbio.hu

Akció Leírása

Frissítsd fel és tisztítsd meg arcbőrödet az elegáns budai Catwalk Salonban!

Az ár tartalmazza

  • Bőrfiatalítás felsőfokon hidroabrázió krio terápiával és orvosi tisztaságú illóolajos masszázzsal az I. kerületi Catwalk Salonban
  • Időtartam: 80 perc

Egyéb:

  • A kupon csak új vendég estén érvényes
  • Egy vendég 1 kupont vásárolhat csak

A hidroabrázió az egyik leghatékonyabb és legkíméletesebb módja az arcbőr megtisztításának, ráadásul nem okoz fényérzékenységet, így a naposabb évszakokban is gond nélkül alkalmazható.

Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporizált víz nyugtatóan hat a bőrfelszínre. A víz szinte az egyetlen anyag, mely nem okoz allergiás reakciót, ezért a legbiztonságosabb, és bőrtípusnak megfelelően alkalmazható módszer a bőrfunkciók javítására. A szalonban egyedülálló módon 100 %-os tisztaságú Damaszkuszi rózsavíz, használunk.

A kezelés hatására a hatóanyagok is mélyebben szívódnak fel.

A kezelés menete

Arcdiagnosztika, tonizálás, letisztítás, mikrodermabráziós bőrcsiszolás, krio terápia hyaluronsavval, arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, Elastin-kollagénnes arcpakolás, elengedő krém. A kezelés során különleges, orvosi tisztaságú, natúr illóolajokat juttatnak a bőrödbe!

Krio terápia hyaluron savval

Hatására megindul a természetes sejtszintű regenerálódás, így a szervezeted saját fiatalító folyamatait segíti elő. A kezelés során a fényterápia is érvényesül, ami tovább fokozza a kezelés eredményét. Feszesítő és gyulladáscsökkentő hatású.

Az arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs

A masszázs során bőrtípusodnak megfelelő, orvosi tisztaságú, bio illóolajokat juttatnak a bőrödbe.

Pakolás

Elastin-kollagénes hidratáló maszk alkalmazása. A különleges hatóanyag-formula fokozza a bőr nedvességtartalmát, lassítja az öregedési folyamatot. Fokozza a bőr oxigénfeltöltő képességét, így arcbőröd fiatalosabb lesz!

Catwalk Salon

Az I. kerületi Catwalk Salon exkluzív környezetben várja szépülni vágyó vendégeit. A több mint 15 éve működő szalon professzionális termékekkel és profi szakemberekkel találkozhatsz. A szalonban a cél minden esetben, hogy a szépülés időtartama alatt a testi és lelki harmónia egyensúlyba kerüljön, valamint ennek a végeredménye a külső megjelenésben mutatkozzon meg.

Legyen szép napod!

I. Kerület Batthyány utca 49.
+ 36 30/601-80-70
Nyitvatartás: Hétköznap: 9.00- 20.00 ig szombat: 8:00-14.00-ig Vasárnap zárva

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bőrfiatalítás felsőfokon gyémántfejes hidroabrázió krio terápiával és orvosi tisztaságú illóolajos masszázzsal az I. kerületi Catwalk Salonban

Fontos

Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 601 8070 • Nyitva tartás: hétköznap: 9.00- 20.00-ig, szombat: 8:00-14.00-ig, vasárnap zárva • 1 ember 1 Alkupont vásárolhat • A kupon csak új vendég esetén érvényes

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére