Az északi fény nyomában, 4 napos norvégiai körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43375
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

469.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43375

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg az északi fényt Norvégiában!

Időpont

  • 2024. 01. 11.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Tromsø útvonalon oda-vissza, átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként 1 db feladott poggyász (max. 23 kg) és 1 db kézipoggyász (max. 55×40×23 cm ill. max. 10 kg) minden járaton
  • Repülőtéri transzferek
  • Szállás három éjszakára Tromsøben központi középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
  • Reggeli csomag (tartalma: szendvics, gyümölcs, gyümölcslé, tea/kávé)
  • Gyalogos városnézés Tromsøben
  • Északi fény-kereső buszos kirándulás
  • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft /fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár: 140.000 Ft

Fakultatív programok

  • Északi fény-kereső hajókirándulás "sarkvidéki tapas" vacsorával Helyszínen fizetendő 165 EUR /db
  • Husky-szafari 12 éves kortól, jó fizikai állapotúaknak ajánlott; egy fős szánhasználat nem lehetséges 90 000 Ft /db

Program

Január 11., csütörtök
Elutazás Budapestről a Norwegian járatain, oslói átszállással (13:25-15:55, 17:10-19:05) Tromsøbe. Érkezés után buszos transzfer a repülőtérről a városközpontba.
Szállás három éjszakára a városközponti Enter Amalie Hotelben.

Január 12., péntek
Délelőtt fakultatív program: szánozás egy lapp rénszarvasfarmon. A nomád számik (lappok) évszázadok óta foglalkoznak rénszarvastenyésztéssel. Tromsøtől kb. 30 percnyire, egy rénszarvasfarmon testközelből is megismerkedünk kb. 300 agancsossal. Részt vehetünk az etetésükben, majd egy rövid gyorstalpaló után egy 20-30 perces vezetett szánozásra indulunk velük. A túra után egy számi kunyhóban a szabad tűzön készített klasszikus esküvői fogással, rénszarvasraguval melegedünk át (vegetáriánus opció kérhető - kérjük foglalásnál jelezze). A látogatás végén a vendéglátók mesélnek kultúrájukról, életformájukról és egy hagyományos számi dalt (joik) is hallhatunk tőlük.
(Időtartam: kb. 4 óra. Az ár tartalmazza: transzferek, magyar és angol idegenvezetés, 20-30 perces szánozás, meleg ebéd és ital.)

Délután gyalogosan fedezzük fel Tromsø belvárosát: sétálunk a kikötőben és ellátogatunk a fából épült neogótikus katedrálishoz is.

Este fakultatív program: északi fény-kereső hajókirándulás "sarkvidéki tapas" vacsorával (165 euró/fő, helyszínen fizetendő). Ezen a hajókiránduláson lehetőségünk lesz a város és környezetének egy egészen más szemszögből történő megtekintésére, és némi szerencsével az északi fény játékában is gyönyörködhetünk - a fényszennyezés hatásaitól mentesen. Mialatt egy szinte némán közlekedő hibrid katamarán fedélzetén barangolunk a város környéki szigetvilágban, egy helyi díjnyertes étterem által összeállított "sarkvidéki tapas" háromfogásos vacsora keretében ismerhetjük meg az észak-norvég konyha jellemző ízeit (vegetáriánus opció kérhető - kérjük foglalásnál jelezze).
(Időtartam: 3 óra. Az ár tartalmazza: magyar és angol idegenvezetés, "sarkvidéki tapas" kóstolómenüs vacsora. A hajó fűtött belső tere 360 fokos panorámát kínál.)
Szállás Tromsøben.

Január 13., szombat
Délelőtt fakultatív program: husky-szafari (12 éves kortól).  Egy kb. 1 órás transzfert követően érkezünk meg a Lyngen-Alpok fjordjai közt megbúvó völgyben található huskyfarmra, ahol egy falkányi barátságos és nagyon energikus négylábú alig várja, hogy (néhány simogatás során) megismerkedjünk velük, és utána egy körre is elvigyenek. A kutyaszánhajtás gyakorlati alapjainak bemutatása után párokban indulunk el a szánokon: az egyik vezet, a másik a szánon ül, félúton pedig cserélnek. A túránk útvonala igazi sarkvidéki mesevilágban vezet. Ezt követően visszatérünk megmelegedni és egy egyszerű ebédet is elfogyasztunk, mielőtt elbúcsúzunk a falkától.
(Időtartam: kb. 7 óra. Az ár tartalmazza: transzferek, magyar és angol idegenvezetés, thermoruha, csizma és kesztyű a program időtartamára, meleg italok és étel. A program 12 éves kortól foglalható, csak jó fizikai állapotúaknak ajánlott: a szán után alkalmanként futni kell, azt az emelkedőkön fel kell tolni. Egy fős szánhasználat nem lehetséges.)

Este északi fény-kereső privát buszos kirándulás. Ezen a programon az elmúlt szezonokban az esetek nagy többségében sikerült megmutatni a jelentkezőknek a sarki fényt. A buszos kirándulás során az aznapi időjárási adatok elemzése alapján a Tromsø környéki bázisok közül arra utazunk el, ahol a legnagyobb esély kínálkozik az északi fény megtekintésére. Megfelelő időjárási viszonyok esetén tábortűz mellett csodálhatjuk meg a téli égbolton táncoló zöld, ritkábban sárga/kék fényeket. Életreszóló élmény!
(Időtartam: 5-7 óra. Az ár tartalmazza: transzferek, magyar és angol idegenvezetés, meleg italok, leves és helyi sütemény a bázison, kameraállványok korlátozott számban. Minden bázison található zárt melegedő és mosdó.)
Szállás Tromsøben.

Január 14., vasárnap
Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd hazautazás a Norwegian járatain, oslói átszállással (11:50-13:50, 17:35-20:05) Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Az északi fény nyomában, 4 napos norvégiai körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére